Førjulshygge på Fuglemyrhytta, den nyeste DNT-hytta i Oslo-marka (turen er fulltegnet)

Fellestur

Fra dato
14. desember 2018 kl. 17:00
Til dato
15. desember 2018
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Voksne
Arrangører
Vandregruppa, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Ta et avbrekk fra førjulsmaset og bli med på en hyggelig førjulskveld på Fuglemyrhytta med overnatting fra fredag 14.12 til lørdag 15.12!

Vi møtes på Vettakollen T-banestasjon kl 17. Man kan for eksempel ta Frognerseterbanen fra Nationaltheatret stasjon kl 16.40 som skal være kl. 16.57 på Vettakollen stasjon. Så går vi en tur på 3-4 km opp til Fuglemyrhytta. Husk å ta med hodelykt.

Vel framme i hytta fyrer vi i ovnen og lager et godt førjulsmåltid med rømmegrøt og spekemat. Turlederne kjøper inn maten til dette måltidet og kaffe og te. Dette fordeler vi i alle sekkene før vi forlater T-banestasjonen. 

Med lysene fra Oslo i det fjerne koser vi oss med mat, prat og kanskje noen underholdningsinnslag? Hytta har 10 sengeplasser, så vi håper mange vil være med på å overnatte til lørdag! Si ifra om du ikke ønsker å overnatte ved påmelding og om du er medlem av DNT eller ikke. Etter frokost lørdag morgen rusler vi etter hvert ned til byen igjen.

Ta med: Hodelykt, varme klær og godt fottøy, brodder (kan være lurt om det er isete og glatt), lakenpose eller sovepose, gjerne noe juleknask til fredagskvelden og det du måtte ønske å drikke, mat til frokost lørdag morgen.

Da turlederne må betale for overnattingen på forhånd, betaler man for overnatting (kr 265,-/kr 380,-). Nærmere informasjon om dette kommer når man melder seg på. Utgifter til felles mat betaler dere for etter turen. 

Påmelding f.o.m. mandag 8. oktober kl 18 t.o.m. torsdag 29. november til Kirsti Magelssen, e-post: kimagel@online.no. Har du ellers noen spørsmål om turen, kan du sende disse til Kirsti pr. e-post.

 

Førjulshygge på Fuglemyrhytta, den nyeste DNT-hytta i Oslo-marka (turen er fulltegnet)

Ta et avbrekk fra førjulsmaset og bli med på en hyggelig førjulskveld på Fuglemyrhytta med overnatting fra fredag 14.12 til lørdag 15.12! Vi møtes på Vettakollen T-banestasjon kl 17. Man ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Kirsti Magelssen
  • Ann Helen Høgdahl