Sykkeltur til Brunkollen (DNT Oslo 26-45 år)

Fellestur

Dato
30. april kl. 17:00 - 21:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Sykkeltur, Sykkel, Skogsvei, Suppe, Ettermiddag, Brunkollen, Bogstad, Dnt2645, Hverdag, Tirsdag
Arrangør
Vandregruppa
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
DNT Oslo 26-45
Dette arrangementet er over!

Vi unngår biltrafikken innover Sørkedalen ved å følge grusveiene fra Bogstadvannet, opp til Brunkollen med god servering og utsikt over tretoppene.

Tidspunkt:

Tirsdag 30. april klokken 17:00

Fremkomstmiddel: 

Hybrid- eller terrengsykkel som tåler traktor-/grusvei

Turbeskrivelse:

Turen starter ved bensinstasjonen Bogstad Camping. Vi sykler vestover forbi golfbanen og langst vestsiden av Bogstadvannet. Videre langs grusvei mellom gårdshus og etterhvert forbi bom oppover mot Brunkollen.

Vel opp på toppen tar vi en lengre, sosial rast på serveringsstedet. De har nydelige boller og mettende supper. Husk småpenger eller kort hvis du ønsker noe å spise. Det er også en bensinstasjon ved turens start og slutt.

Tilbake følger vi samme vei nedover og avslutter ved rundtkjøringen like ved Bogstad camping. Vi regner med å være tilbake innen klokken ni samme kveld. Ivrige syklister kan forlenge turen på egenhånd ved å sykle inn Sørkedalen.

Utstyrsliste: 

 • Hybid- eller terrengsykkel som tålter traktor-/grusvei
 • Vannflaske med drikke
 • Ekstra proviant (sjokolade, nøtter, el.l)
  • Vi har ingen planlagte, lengre stopp underveis
 • Bekledning etter vær (Husk at vi genererer mye varme når vi tråkker oss oppover-, men lite når vi suser nedover bakkene!)

Turleder har med kart og kompass, men turdeltakerne anbefales også å ta med dette selv. Ruten er mekret med skilt fra Skiforeningen.

Oppmøtested og adkomst:

Vi starter og slutter ved bensinstasjonen på Bogstad Camping. Det er flere ankomstmuligheter hvis en ikke kan eller vil sykle hele veien hjemmefra:

 • Kollektivtransport: Busslinje 32 (Voksen Skog) til Bogstad camping. Bussen går fra Oslo Bussterminal men stopper også på Lysaker og Røa. En kan komme seg til Røa med T-banelinje 2 (retning Østerås). 

 • Bil: Vi anbefaler kollektivtransport til startpunktet men det er muligheter for parkering ved Bogstad Camping og Bogstad Gård (noe gang-/sykkelavstand til startpunktet). 

Deltakere

Turen er rettet mot alle i alderen 26-45 år.

Påmelding, pris og avmelding

Påmelding skjer via nettsidene til DNT (Klikk på den røde firkanten til høyre, merket Meld deg på!) Turen er gratis for alle deltakerne. Reise til og fra turstart, samt eventuelle kjøp på Brunkollen betales av deltakerne selv. Ved eventuell avmelding ber vi om at det sendes en epost til turleder.

Sykkeltur til Brunkollen (DNT Oslo 26-45 år)

Vi unngår biltrafikken innover Sørkedalen ved å følge grusveiene fra Bogstadvannet, opp til Brunkollen med god servering og utsikt over tretoppene. Tidspunkt: Tirsdag 30. april klokken 17:00 Fremkomstmiddel:  Hybrid- eller terrengsykkel som ...

Kontaktinformasjon:

 • Frederik Emil Juul
 • Tlf. 97512966

Turledere:

 • Mette Langnes
 • Frederik Emil Juul