Trivelig tirsdag, kveldsskitur fra Skansebakken til Smedmyrkoia

Fellestur

Dato
29. januar 2019 kl. 18:50
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Skitur, Voksne
Arrangører
Vandregruppa, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

NB! DET VISER SEG AT DET IKKE GÅR BUSS HELT INN TIL SKANSEBAKKEN 17.57. TUREN BLIR DERFOR UTSATT EN HALV TIME, BUSS 41 FRA RØA GÅR 18.27. Med snøen som kommer nå, blir det flotte skiforhold for nok en kveldsskitur! 

Vi møtes kl. 18.50 på Skansebakken. For å komme dit, kan man ta Østeråsbanen til Røa og buss 41 derfra kl 18.27. Skituren går fra Skansebakken til Smedmyrkoia. Når vi kommer opp til Lysedammene, tar vi løypa øst for vannene til vi kommer til Pipenhusveien som vi så følger et kort stykke vestover før vi vender sørover mot Smedmyrkoia. Vi velger om vi vil ta rasten ute i snøen eller inne på Smedmyrkoia før vi returnerer til Skansebakken. Hele turen er ca 13 km. Hjem igjen kan man ta buss 41 fra Skansebakken tre minutter før hver hele time. 

Ta med ski og staver (!), hodelykt, mat og drikke, sitteunderlag og ekstra varme klær til rasten. Det er ingen påmelding til turen, men lurer du på noe, kan du kontakte Kirsti på kimagel@online.no.

 

Trivelig tirsdag, kveldsskitur fra Skansebakken til Smedmyrkoia

NB! DET VISER SEG AT DET IKKE GÅR BUSS HELT INN TIL SKANSEBAKKEN 17.57. TUREN BLIR DERFOR UTSATT EN HALV TIME, BUSS 41 FRA RØA GÅR 18.27. Med snøen som ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Simona Butenyte
  • Kirsti Magelssen