Turplanleggingsmøte og bildeforedrag om "Peak moments" på vandring i USA

Arrangement

Dato
13. februar kl. 18:00 - 20:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Arrangement, Medlemsmøte, Voksne
Arrangører
Vandregruppa, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

VELKOMMEN TIL EN TRIVELIG OG UFORPLIKTENDE IDÉDUGNAD MED TURPLANLEGGING I FOKUS

Kirsti Magelssen har tidligere fortalt om en vandring langs the John Muir Trail i Sierra Nevada i California som hun var med på i 2015, da hun hadde et "sabbatsår" i USA. Før selve turplanleggingen vil hun vise bilder og fortelle om andre turer hun gjennomførte dette året; en ukes vandring langs deler av the Appalachian Trail i The White Mountains in New Hampshire, skiturer i the Colorado Rockies (i begge disse områdene er det et hyttesystem man kan nytte), bestigning av Mount Saint Helens i staten Washington (hadde et stort utbrudd i 1980), skitur i Crater Lake National Park i Oregon og noen andre "peak moments" i andre nasjonalparker.

Har du lyst til å bidra med å arrangere turer i marka eller på fjellet? Møt opp! Vi trenger  alltid flere turledere! Vi planlegger først og fremst turer for resten av vinteren og våren 2019, men det er selvfølgelig flott om du har forslag til turer utover sommeren og høsten 2019 også.

Vandregruppa retter seg mot voksne, hovedsakelig i sjiktet mellom ungdomsgruppa og seniorgruppa, men du er velkommen til å arrangere turer så lenge du selv ønsker. 

Forutsetning for å arrangere turer: Først og fremst: Møt opp på turplanleggingsmøtet. Du bør i tillegg være glad i friluftsliv, like å organisere og ha omtanke for deltakerne. Siden vi alltid er minst to turledere på våre turer, må du få med deg en til til å lede turen. Minst én av turlederne må ha turlederkurs. 

Mer informasjon: http://www.vandregruppa.no/

Sted: DNT Oslos lokaler i Storgata 3, 3. etg.

Tid: Onsdag 13. februar kl.18.00. 

GRATIS INNGANG!!!

Turplanleggingsmøte og bildeforedrag om "Peak moments" på vandring i USA

VELKOMMEN TIL EN TRIVELIG OG UFORPLIKTENDE IDÉDUGNAD MED TURPLANLEGGING I FOKUS Kirsti Magelssen har tidligere fortalt om en vandring langs the John Muir Trail i Sierra Nevada i California som hun ...

Kontaktinformasjon: