Skitur fra Ringkollen

27. januar 2019 kl. 09:00
Fellestur, Skitur, Voksne
Oslomarka (se kart)

Langtur gjennom marka fra Ringkollen til Skansebakken i Sørkedalen i januar.

Vi tar Skiforeningens skibuss til Ringkollen. Deltakerne sørger selv for å bestille billett til bussen. Turen går sørover via Storflåtan til Løvlia, der vi har lunsj. Hvilken rute vi tar videre til Skansebakken, avhenger av vind, vær og føre.

En mulighet er over Krokskogen på vestsiden av Heggelivannene. Her kan vi enten gå via Vidvangshøgda eller Dammyrdalen ned til Storebekkbua  En annen mulig rute er over Heggelivannene og ned Gråseterveien. Man kan også gå over Oppkuven og ned via Lysedammene.

Turen blir på minimum 30 km. Ta med varme klær, mat, drikke, sitteunderlag og hodelykt. (Dagene er fremdeles korte i januar.)

Antall deltakere. 10 inkl. turledere

Påmelding fra 08.01.18 kl 18 til Ingunn på epost: ingunn.fjareide@bleiker.vgs.no

Skitur fra Ringkollen

Langtur gjennom marka fra Ringkollen til Skansebakken i Sørkedalen i januar. Vi tar Skiforeningens skibuss til Ringkollen. Deltakerne sørger selv for å bestille billett til bussen. Turen går sørover via Storflåtan ...