#LateSunday - Fottur til Øyungen (DNT Oslo 26-45 år)

Fellestur

Dato
27. januar kl. 12:15 - 16:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Bål, Dnt2645
Arrangører
Vandregruppa, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
DNT Oslo 26 - 45
Dette arrangementet er over!

Vi møtes på parkeringsplassen på Skar. Her stopper også buss nr 51 kl 12.14. Se etter turledere med blå lue ved busskuret.

Vi går samlet opp til Øyungen i rolig tempo som passer for alle. Det er ca 2 km å gå inn til Øyungen på fin vei. Her tar vi en god rast med bål og hygge. Kanskje klarer vi å fyre bålet på tradisjonelt vis? Ta med noe varmt å drikke på termos, kanskje noen pølser og gjerne en vedkubbe eller to om du har. Turlederne har med pinnebrøddeig, ketchup og sennep. Om du ønsker noe annet på bålet, er det bare å ta med sitt eget. Husk å ta med noe å sitte på. For de som har, er det lurt å ta med en hodelykt. 

Husk gode sko og klær etter vær! Det kan bli kaldt når vi stopper å gå -så ta gjerne med ekstra klær til å ta på under pausen. Husk votter, lue og noe godt i halsen. 

Turlederne har med førstehjelpsutstyr, fyrstikker, kniv, kart og kompass. 

Arrangementet er gratis, men meld dere på ved å bruke "meld deg på"-knappen i høyremargen. Dette er for at turlederne skal vite hvor mange som blir med. 

 

#LateSunday - Fottur til Øyungen (DNT Oslo 26-45 år)

Vi møtes på parkeringsplassen på Skar. Her stopper også buss nr 51 kl 12.14. Se etter turledere med blå lue ved busskuret. Vi går samlet opp til Øyungen i rolig tempo ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Kathrine Karlsen
  • Sine-Sara Astad
  • Mette Langnes