AVLYST #LateSunday - Kveldsskitur fra Movatn til Tonsenhagen (DNT Oslo 26-45 år)

Fellestur

Dato
10. februar kl. 16:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Skitur, Aktivitet Skitur, Dnt2645
Arrangører
Vandregruppa, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
DNT Oslo 26 - 45
Dette arrangementet er over!

Turen er dessverre avlyst grunnet dårlig vær og føre.

Bli med på en nydelig skitur med hodelykt, forbi snødekte trær og fine markahytter. 

Vi tar toget til Movatn og spenner på oss skiene på stasjonen. Herfra går turen på trikkeskinner gjennom skogen, forbi markahyttene Sinober og Lilloseter før vi avslutter på Tonsenhagen. Herfra går det buss til Carl Berner og sentrum. 

Turen er i underkant av 14 kilometer, med noen gode bakker i starten og fine nedoverbakker. Vi har med hodelykt, men dersom været er med oss er det tilstrekkelig med måneskinn og snø. Ta med skismøring tilpasset snøforholdene. Ha med sekk med noe varmt i termosen, noe energigivende å spise, et sitteunderlag, en varm jakke og ellers annet du liker å ha med på tur. Vi tar sikte på en stopp i skogen, kanskje med bålkos. Ta gjerne med en vedkubbe i sekken, hvis du har. Hyttene er stengt for dagen. 

Toget fra Oslo er på Movatn kl 16.04, så skistart vil være omkring 16.15.

Påmelding skjer med klikk på den røde firkanten til høyre, merket Meld deg på! Turen er gratis for alle deltakerne. Reise til og fra turstart betales av deltakerne selv. Ved eventuell avmelding ber vi om at det sendes en epost eller sms til turleder. 

Vel møtt!

AVLYST #LateSunday - Kveldsskitur fra Movatn til Tonsenhagen (DNT Oslo 26-45 år)

Turen er dessverre avlyst grunnet dårlig vær og føre. Bli med på en nydelig skitur med hodelykt, forbi snødekte trær og fine markahytter.  Vi tar toget til Movatn og spenner på ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Hanne Hem Henriksen
  • Ingvild Østvedt