#LateSunday - Skitur fra Frognerseteren T-bane stasjon til Sørkedalen Landhandleri (DNT Oslo 26-45 år)

Fellestur

Dato
3. februar kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer for
Alle
Turtyper
Fellestur, Skitur, Aktivitet Skitur, Dnt2645
Arrangører
Vandregruppa, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
DNT Oslo 26 - 45
Dette arrangementet er over!

Bli med på en nydelig skitur, forbi snødekte trær og fine markahytter. 

Vi tar T-banen til Frognerseteren og spenner på oss skiene på stasjonen. Herfra går turen på trikkeskinner gjennom skogen, forbi markahyttaTryvannstua til Kobberhaughytta. Hvor vi kjøper en vaffel og en kaffe. Deretter fortsetter vi forbi Finnerud og avslutter ved Sørkedalen Landhandleri . Herfra går det buss til Røa og Oslo sentrum. 

Turen er ca 14  kilometer,  Vi har med hodelykt, Denne kan komme godt med i utforbakkene ned til Sørkedalen på slutten av turen. Men dersom været er med oss er det tilstrekkelig med måneskinn og snø for å kunne se. Ta med skismøring tilpasset snøforholdene. Ha med sekk med qvick snack og vann til turen. varmt tøy og ellers annet du liker å ha med på tur.

T-banen går fra Oslo Sentralbanestasjon kl. 10.15 Og er på Frognerseteren T-bane kl 11.00

Påmelding skjer med klikk på den røde firkanten til høyre, merket Meld deg på! Turen er gratis for alle deltakerne. Vaffel og kaffe på Kobberhaugshytta, samt reise til og fra turstart betales av deltakerne selv. Ved eventuell avmelding ber vi om at det sendes en epost eller sms til turleder. 

Vel møtt!

#LateSunday - Skitur fra Frognerseteren T-bane stasjon til Sørkedalen Landhandleri (DNT Oslo 26-45 år)

Bli med på en nydelig skitur, forbi snødekte trær og fine markahytter.  Vi tar T-banen til Frognerseteren og spenner på oss skiene på stasjonen. Herfra går turen på trikkeskinner gjennom skogen, forbi ...

Kontaktinformasjon:

  • camilla hagen-Westerlund
  • Tlf. 97081867