Fra vann til vann i Lillomarka

Fellestur

Dato
26. oktober kl. 10:00 - 16:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Voksen, Lillomarka
Arrangør
Vandregruppa
Turområde
Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Bli med på vakker høstvandring fra vann til vann i Lillomarka. Turen går fra Snippen til Romsås. Du kan ta toget fra Oslo S kl 09.42 – Snippen kl 10.00 (Linje L3). Fra Romsås går det T-bane til Sentrum og Vestli hvert 15 minutt og buss til Grorud med flere bussalternativer.

Turen er ca 1,5 mil med en stigning på ca 400 høydemeter og går på merkede og umerkede stier. Vi besøker 10 vann: Nordre Langevann, Kringletjern, Vennervann, Søndre Langevann, Aurevann, Aurevannsputtene, Bleiktjern, Lusevasan og Romstjern. Siste del av turen går over Røverkollen hvor det er fin utsikt til deler av Lillomarka og byen.

Vi tar små pauser ved alle vann og en lang rast ved Søndre Langevann hvor vi nyter medbrakt mat og og drikke. Det kan bli behov for en ekstra matpause. Ta med rikelig med mat og drikke. De som ønsker det tar med badetøy for et friskt høstbad.

Terrenget er stedvis kronglete og myrlendt / vått med kryssing av større bekker. Vi anbefaler gode, vanntette sko eller fjellsko. Alternativt kan man tre en plastpose utenpå en ullsokk i skoen.  Sjekk værmeldingen og velg klær etter vær. Ta med ekstra varme/ tørre klær, inkludert ullsokker, lue, votter og sitteunderlag, så slipper du å fryse i pausene.

Turen er gratis og åpen for alle. Det er ingen påmelding til turen men har du spørsmål kan du kontakte Ellen på epost: elma66@hotmail.no

Turledere:

Ellen Marie Haave

Akos Pap

 

Fra vann til vann i Lillomarka

Bli med på vakker høstvandring fra vann til vann i Lillomarka. Turen går fra Snippen til Romsås. Du kan ta toget fra Oslo S kl 09.42 – Snippen kl 10.00 ...

Kontaktinformasjon: