Sherpa -kurs for nye turledere i Vandregruppa

Kurs

Dato
3. desember 2019 kl. 18:00 - 20:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Kurs, Temakurs, Voksne
Arrangører
Vandregruppa, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Nye turleder i Vandregruppa har ønsket et kurs der de lærer hvordan de legger ut turene sine i dataprogrammet Sherpa, programmet DNT bruker for å legge ut turbeskrivelsene sine på nettet. Ta med din egen PC og bli med på dette praktiske kurset. Et spesielt velkommen til dere som har blitt nærturledere eller grunnleggende turledere i DNT OO det siste året!

Stian Andreassen, Vandregruppas Sherpa-kontakt, vil gå igjennom hvordan vi legger ut turene steg for steg, og deltagerne kan samtidig prøve seg på sine egne PC-er. Vi svarer ellers på alle spørsmål som måtte komme opp knyttet Sherpa og til det å være turleder i Vandregruppa. Her kan det for eksempel være interessant å drøfte hva slags opplysninger som bør være med i en turbeskrivelse og å utveksle ideer om hvordan vi kan lage turbeskrivelser som gjør at flere får lyst til å bli med på tur. Halvveis i kurset tar vi en liten pause med noe å drikke og spise.

Ta med: Egen PC.

Vi har egen påmelding til dette kurset da kan være greit å vite på forhånd hvor mange kursdeltagere vi får. Kurset er gratis.

Sherpa -kurs for nye turledere i Vandregruppa

Nye turleder i Vandregruppa har ønsket et kurs der de lærer hvordan de legger ut turene sine i dataprogrammet Sherpa, programmet DNT bruker for å legge ut turbeskrivelsene sine på nettet. ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Stian Andreassen
  • Kirsti Magelssen