#Middag-i-Marka 2 (DNT Oslo 26-45 år)

Fellestur

Dato
25. november 2019 kl. 17:00 - 22:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Bålmat, Fellesmat, Godturmat, Vandregruppa, Dntoslo26-45, Dnt2645
Arrangører
Vandregruppa, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka
Turkode
DNT Oslo 26-45
Dette arrangementet er over!

Dersom du er i alderen 26-45 år, glad i å være ute og å lage mat, er dette absolutt noe for deg.

Denne gangen legger vi middagen til området rundt Tryvannshøgda, nærmere bestemt et utkikkspunkt noen hundre meter langs en grusvei som starter fra Voksenkollen t-banestasjon. Oppmøte blir på Majorstua t-bane, retning vest, kl 16.50 (T-bane nr 1 til Frognerseteren går 16.58) 

Meningen er at dette skal være lav terskel, med god stemning, samt kanskje lære et og annet triks for bedre matlaging utendørs. 

Vi har ti plasser ledig, og samler inn 75 kr i påmelding som dekker matinnkjøpet. Det du vil drikke til maten tar du med selv.

Sørg for å kle deg godt med varme klær på føtter, bein, overkropp, armer og hode. Ha med sitteunderlag, hodelykt, tallerken og bestikk, og gjerne en vedkubbe eller to om du har det. Turlederne stiller med kokekar og primus, og litt øvrig utstyr til matlagingen. Har du noe eget utstyr som du er nysgjerrig på å bruke, er det selvsagt bare å ta med dette, så ser vi hva vi får bruk for.

Det mest aktuelle på menyen er gryter eller liknende, med godt tilbehør. Lista legges der ved at vi lager maten fra bunnen av i all hovedsak, men supplerer evt med lure løsninger ved siden av for å gjøre det effektivt også.

Skulle det være noen spesielle allergier eller dietter/preferanser, meld fra om dette ved påmelding så vi kan få tatt hensyn til dette i planleggingen.

Påmelding er gyldig når 75 kr er vippset til turleder Torgrim på 95814530, for da har vi et reelt budsjett vi har å forholde oss til.

PS. Vi legger inn et lite værforbehold, da det ikke er så veldig hyggelig å lage mat ute i skikkelig dårlig vær når vi er såpass mange. Da refunderes selvsagt pengene.

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • André Hauglund
  • Torgrim Skogheim