Luciatur til Fjellvang i Lillomarka

14. desember
Fellestur, Fottur, Hyttetur, Voksen
Oslomarka (se kart)

Vi tar en pause fra desembermaset i byen og drar ut i marka. Fjellvang ligger fint til i Lillomarka, og vi går inn fra Snippen stasjon på kvelden. Det er mørkt, så vi bruker hodelykt på turen inn.
Framme på hytta er det lys og varme og vi nyter skogens ro med litt gløgg, pepperkaker og mandariner. Vi lager god felles middag (turlederne handler inn). Siden det er selve Luciadagen kommer såklart Lucia, og det er ledig plass i Luciatoget til alle som vil være terner eller Stallardreng.

Lørdag spiser vi frokost, rydder og vasker oss ut av hytta før vi returnerer til byen. Avgengig av føre, turform og turvær bestemmer vi oss for enten å gå kort tut tilbake til Snippen eller lengre tur via Lilloseter til Grorud.

Passer for: voksne som ønsker en hyttetur i marka før jul

Oppreise: Fredag 13.12 med tog fra Oslo S  kl. 16:22 til Snippen stasjon (oslotakst, sjekk rutetabell) Herfra går vi inn til DNT-hytta Fjellvang. Antatt tid 1 - 1,5 time på blåmerka sti, det er en del stigning, og vi går i mørket.

Hjemreise: Lørdag 14.12, Enten med tog fra Snippen stasjon 12:26 til Oslo S.  Eller seinere på ettermiddag fra Grorud, der er det hyppige avganger både med T-bane og busser,

Utstyr: hodelykt, lakenpose, litt tørt tøy og nødvendige toalettsaker, (evt.brodder el. staver, det kan være glatt),  frokost lørdag, hold av litt plass i sekken for det som turlederne har med.

Pris: overnatting (medlem 275/ikke medlem 375) samt kr. 100,- for middag etc. Betaling v/påmelding etter at du har fått bekreftet plass.  Reise betales hver for seg.

Påmelding: fra onsdag 13.november kl. 08.00 på epost til:
gudrun(understrek)hjem(alfakrøll)hotmail(punktum)com
Gi beskjed om evt. allergier ved påmelding.

Turledere: Gudrun Njå og Pernille Voll

Luciatur til Fjellvang i Lillomarka