Programslipp vinter og vår 2020

Vandregruppa, Den Norske Turistforening
Oslomarka (se kart)
DNT Oslo 26 - 45

Velkommen til lansering av årets turprogram for aldersbestemte turer 26-25!

Hva: DNT Oslo & Omegn 26-45 år lanserer turprogrammet for 2020

Når:   Tirsdag 7. januar klokken 17:00 (Dørene åpner 16:30)

Hvor: Store møterom i Storgata 3 (DNT Oslo sine lokaler i 3.etasje).

Hvorfor: Fordi du møter personer i samme alder med nysgjerrighet eller etablert interesse for å være ute! Turprogrammet som lanseres har et variert innhold, fra øyhopping i Oslofjorden til helgeturer i høyfjellet. Du trenger ikke være erfaren med friluftsliv, ha deltatt på tidligere turer eller være medlem av Den norske turistforeningen.

Alle er velkomne og kvelden er gratis. Det blir lett servering, så det er fint om du melder din ankomst ved «melde deg på» i menyen til høyre så vi kan beregne mengde mat.

Det er ikke satt noen sluttid da vi planlegger en sosial fortsettelse et sted i nærheten.

Spørsmål og annet kan rettes til Sverre Tvinnereim på e-post: stvinnereim@gmail.com

Programslipp vinter og vår 2020

Velkommen til lansering av årets turprogram for aldersbestemte turer 26-25! Hva: DNT Oslo & Omegn 26-45 år lanserer turprogrammet for 2020 Når:   Tirsdag 7. januar klokken 17:00 (Dørene åpner ...