#Nattinaturen -midtuke. -Vil du overnatte «midt i Oslo»?

Fellestur

Fra dato
3. desember kl. 18:30
Til dato
4. desember kl. 07:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Voksen, #Vinter
Arrangør
Vandregruppa
Turområde
Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Vi møtes ved bommen på Sognsvann tirsdag 3. desember kl 18:30. Herfra går vi 1,5 km, inn til Oslos geografiske midtpunkt, hvor vi finner en fin bålplass og rigger oss til. Vil du sove i hengekøye, på bakken eller i telt? Det er helt opp til deg! Det kan bli kaldt, så det er en forutsetning at du har en god sovepose og et isolerende liggeunderlag. Husk også nok med varme klær, dun og ull er gull 🌟 Er du usikker vdr utstyr, ta gjerne kontakt med en av oss i forkant.

Når vi har rigget camp, fyrer vi bål og koser oss med medbrakt mat og drikke. Alle tar med til eget bruk. Turlederne har med gass og primus til utlån. 

Husk å ta med hodelykt om du har, vi anbefaler også ullsokker og lue til natta. Hvis du har noen vedkubber hjemme, er det kjempefint om du bidrar med noen til bålet.

Vi skal nyte kvelden sammen, og "avslutter" fellesturen når vi legger oss. Da kan alle ta morgenen etter i eget tempo, avhengig om man skal på jobb, avspaserer litt eller har helt fri :) Selv skal begge turlederne på jobb, og drar tidlig.

Turen er gratis og åpen for alle, men meld deg på ved å trykke på den røde knappen, dette for at vi får en oversikt over hvor mange vi blir, og vi får en mailadresse vi kan sende ut litt mer info til når turen nærmer seg.

#Nattinaturen -midtuke. -Vil du overnatte «midt i Oslo»?

Vi møtes ved bommen på Sognsvann tirsdag 3. desember kl 18:30. Herfra går vi 1,5 km, inn til Oslos geografiske midtpunkt, hvor vi finner en fin bålplass og rigger oss til. Vil du sove ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Kathrine Karlsen
  • Mette Langnes