HøstCamp i Nordmarkas skjønne natur (DNT 26 - 45)

Fellestur

Fra dato
16. oktober 2020 kl. 15:00
Til dato
18. oktober 2020 kl. 15:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Dnt2645, Høstcamp
Arrangører
Vandregruppa, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslofjorden, Oslomarka (se kart)
Turkode
DNT Oslo 26 - 45
Dette arrangementet er over!

Høsten er variert, spennende og utrolig vakker, og drømmer du om å sove på hytte, få nye turvenner, nyte god mat og fellesskap? Da bør du lese videre! HøstCamp er nok da mest sannsynlig det du drømmer om! På HøstCampen skal vi blant annet bo på Kikutstua samt den nylig utbygde Kobberhaugen i Oslo. Hyttene ligger i hjertet av Nordmarka, og har store utearealer man kan boltre seg på. Det spiller ingen rolle om du har vært med på få eller mange aktiviteter eller turer tidligere. Du kan melde deg på alene eller med venner,  og vi sørger for at alle føler seg velkomne på tur! 

Velkommen til HøstCamp 2019! 

Program

Fredag

Vi møtes etter jobb/skole i tretiden på Hakadal togstasjon. Det er et stykke å gå inn, og deltakere kan reise med buss/tog fra Oslo. Fredagen går med til å gå til Kikutstua, spise god mat sammen, og bli kjent.  

Lørdag

Lørdag sover vi lenge, og våkner forhåpentligvis til lyden av fugler som ikke har forlatt landet enda. Vi spiser frokost og smører niste sammen før vi utforsker ulike turmuligheter i området. Turlederne vil tilby ulike turer etter vær og vindforhold, og lunsjpausen tar vi underveis. På ettermiddagen er det også mulighet for å bade, fiske og slappe av i sola. På kvelden får vi ferdig servert middag på Kobberhaugen, og nyter stemningen fellesturer skaper! 

Søndag 

Søndag sover vi til vi føler oss uthvilt og nyter en sen frokost. Deretter rydder vi oss ut av rommene, og gjør oss klare for avreise mellom 12:00 - 14:00. Er det fint vær kan vi gå en tur i området før vi drar, evt. gå rett inn til Oslo (Sognsvann) fra hytta. 

Vi tar forbehold om at det kan bli endringer i programmet avhengig av vær med mer!

Pris og påmelding

Pris er 2995,- for DNT-medlem og 3260 for ikke-medlem, og inkluderer overnatting, mat og turledelse. Ved gyldig medlemsskap i Skiforeningen vil man få 200 kr rabatt på overnatting på Kikut. Påmelding starter 1. mars. Alle deltakere vil få tilsendt et detaljert deltakerbrev med mer informasjon ca 1 uker før tursstart.

Annet

Turen har forskjellig start- og sluttpunkt, og det anbefales derfor å ta kollektivt både til og fra turen. 

Ta med både varme klær (ullundertøy, lue, votter, ullsokker og annet) samt sensommerklær. De ulike aktivitetene og vær kan kreve både vanntette og vindtette klær. Grunnet at noe aktivitet skjer i eller i nærheten av vann er det derfor viktig å ha med nok skift, vanntette klær og gode sko/støvler. Av sikkerhetsmessige årsaker kreves det riktig og viktig bekledning og utstyr i sekken. Vi viser derfor til våre pakkelister.

Kart og ruteinformasjon

Kart over Nordmarka kan om ønskelig kjøpes i vårt Tursenter eller i vår nettbutikk.

Kontaktperson

Kontaktperson for eventet er Sine-Sara Astad på sinesara@gmail.com. 

HøstCamp i Nordmarkas skjønne natur (DNT 26 - 45)

Høsten er variert, spennende og utrolig vakker, og drømmer du om å sove på hytte, få nye turvenner, nyte god mat og fellesskap? Da bør du lese videre! HøstCamp er nok ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Sverre Tvinnereim
  • Mette Langnes
  • Siri Klokk