#Middag-i-Marka 4 (DNT Oslo 26-45 år)

Fellestur

Dato
24. februar kl. 17:30 - 22:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Bålmat, Fellesmat, Godturmat, Vandregruppa, Dntoslo26-45, Dnt2645
Arrangører
Vandregruppa, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka (se kart)
Turkode
DNT Oslo 26-45
Dette arrangementet er over!

Velkommen til bords på uendelig stjerners restaurant, og årets andre #Middag-i-marka. Meningen er at dette skal være lav terskeltilbud for tur- og matglade folk i aldersgruppen 26-46 år, med god stemning, samt at man kanskje lærer et og annet triks for bedre matlaging utendørs, . 

Denne gang står Østmarka for tur, så vi samles ved parkeringen før Østmarkseteren restaurant kl 17.30. Dit kommer man seg enklest fra Ulsrud t-banestasjon, evt Olav Nygards veg-busstopp for 76 og 79-bussene.

Vi samler inn 75 kr i påmelding som dekker matinnkjøp og ved. Det du vil drikke til maten tar du med selv.

Sørg for å kle deg godt med varme klær på føtter, bein, overkropp, armer og hode. Ha med sitteunderlag, hodelykt, tallerken/bolle og bestikk. Turlederne stiller med kokekar og primus, og litt øvrig utstyr til matlagingen. Har du noe eget utstyr som du er nysgjerrig på å bruke, er det selvsagt bare å ta med dette, så ser vi hva vi får bruk for.

Det mest aktuelle på menyen er gryter eller liknende, med godt tilbehør. Lista legges der ved at vi lager maten fra bunnen av i all hovedsak, men supplerer evt med lure løsninger ved siden av for å gjøre det effektivt også.

Skulle det være noen spesielle allergier eller matpreferanser, meld fra om dette ved påmelding så vi kan få tatt hensyn til dette i planleggingen.

Påmelding er gyldig når 75 kr er vippset til turleder Torgrim på 95814530, for da vet vi hva slags budsjett vi har å forholde oss til.

PS. Vi legger inn et lite værforbehold, da det ikke er så veldig hyggelig å lage mat ute i styggvær når vi er såpass mange. 

#Middag-i-Marka 4 (DNT Oslo 26-45 år)

Velkommen til bords på uendelig stjerners restaurant, og årets andre #Middag-i-marka. Meningen er at dette skal være lav terskeltilbud for tur- og matglade folk i aldersgruppen 26-46 år, med god stemning, samt at ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Torgrim Skogheim
  • André Hauglund