#nattinaturen -Valentine-edition 💚

Fellestur

Fra dato
14. februar kl. 18:14
Til dato
15. februar kl. 10:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Voksne, #Nattinaturen
Arrangør
Vandregruppa
Turområde
Hedmarken og Hedmarksvidda, Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Will you be our Valentine? 
Uansett hva som er grunnen til at du ikke skal på date denne kvelden, så ber ihvertfall vi DEG på Valentine-natt-i-naturen! Vi byr på hyggelig selskap, bålkos og en natt i frisk luft. 
 

Turen går denne gangen til Øyungen. Du kommer deg til busstoppet Skar med buss nr 51, som ankommer klokken 18:14. Det er også stor plass til å parkere bilen der om du velger det.  Vi går i samlet tropp fra parkeringsplassen og følger skogsbilveien oppover langs Skarselva. Det er lettgått terreng med slak oppoverbakke, men vi går i rolig tempo og har ikke dårlig tid. 
Cirka to og en halv kilometer etter at vi startet kommer vi frem til Øyungen.

Du har pakket en sekk med hengekøye (eller telt om du vil), godt liggeunderlag, varm sovepose, varme klær, noe godt å drikke samt egen middag og frokost til dagen etterpå. 
Turlederne tar med en sekk med ved som vi fordeler på alle deltakerne før vi går innover, så spar litt plass til dette. Ta gjerne med et par kubber om du ahr liggende hjemme. Vi må jo ha et bål vi kan samles rundt for å fortelle våre Valentine skrøner ;)

På lørdagsmorgen sover alle så lenge de vil, og styrer sitt eget tempo på lørdagen. Vi tar oss tid til en god frokost og kaffekopp før vi pakker sammen og går tilbake samme veien vi kom.


Turen er gratis og åpen for alle, men meld deg på med den røde knappen, så vet vi hvor mange vi blir. Du får et en mail noen dager før turen med mer informasjon  

Will you be our Valentine? 

Send en mail om du har noen spørsmål angående utstyr eller annet

#nattinaturen -Valentine-edition 💚

Will you be our Valentine?  Uansett hva som er grunnen til at du ikke skal på date denne kvelden, så ber ihvertfall vi DEG på Valentine-natt-i-naturen! Vi byr på hyggelig selskap, bålkos ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Kathrine Karlsen
  • Mette Langnes