Avlyst Fottur i Østmarka med kart- og kompasstrening

Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. pga. koronapandemiet. Se forøvrig info fra DNTOO <https://www.dntoslo.no/artikler/nyheter/20007-turer-og-aktiviteter-avlyst-hytter-stengt>

Vil du øve deg på bruk av kart og kompass? Har du deltatt på kart- og kompasskurs og er ivrig etter å praktisere det du har lært, i en trygg sammenheng?

Bli med på tur i Østmarka! Vi skal gå en fottur på omtrent 10 km og det blir mye fokus på bruk av kart og kompass underveis. Alle deltakerne vil få prøve seg på å finne veien ved hjelp av kartet og kompasset. Erfarne turledere er med for å veilede.

Du må ha grunnleggende kunnskaper om kart og kompass og selvsagt ha med deg kart over Østmarka, i målestokken 1:25000 eller 1:30000, pluss kompass hvis du har.

Turen starter ved parkeringsplassen ved Skullerudstua kl 10:00. Nærmeste T-banestasjon er Skullerud, ca 350 m fra parkeringsplassen.

Fottur i Østmarka med kart- og kompasstrening

Vil du øve deg på bruk av kart og kompass? Har du deltatt på kart- og kompasskurs og er ivrig etter å praktisere det du har lært, i en trygg ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Kjell Hatteland
  • Johanne Torgersen
  • Torbjørn Aas
  • Kamilla Rust