Ettermiddagstur fra Snippen stasjon via Barlindåsen til Kjelsås

Fellestur

Dato
26. mai kl. 17:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Voksne
Arrangører
Vandregruppa, DNT Oslo og Omegn
Dette arrangementet er over!

Bli med på ettermiddagstur i Lillomarka fra Snippen stasjon via Barlindåsen til Kjelsås/Storo.

Barlindåsen (407 moh) et av de flotteste utsiktspunktene i Lillomarka. Her kan du se byen med Maridalen og Maridalsvannet i syd, og Maridalsalpene og Kikuttoppen i nordvest.

Vi møtes på Snippen Stasjon kl 17.00. Det er mulig å ta toget som går fra Oslo S 16:22 eller 16:42. Fint om vi fordeler oss litt på begge disse avgangene.

Det meste av denne turen går på umerket sti. En litt bratt stigning opp til Barlindåsen, men når vi først har kommet opp får vi en nydelig utsikt, her følger vi høyden og tar en pause etter hvert. Videre fortsetter vi ned Styggedalen over Ståttebråtan og videre langs Maridalsvannet til Kjelsås ca 10 km hvor det er mulig å ta trikken ned til Storo eventuelt videre til byen.

Det kan være glatt på deler av veien så ta med godt fottøy. Ta også med mat og drikke til deg selv, papirlommetørkle, håndsprit og sitteunderlag.

Turen er gratis og åpen for alle. Smittevernbestemmelsene krever et begrenset antall deltagere og at alle som vil være med melde deg seg på med den røde knappen. Antall deltagere er 16, inkludert turlederne.

På grunn av situasjonen rundt koronaviruset gjelder det egne smittevernregler for å være med på våre turer. Disse reglene kan endre seg over tid, og nye regler oppdateres her https://www.dnt.no/koronaberedskap/. Alle som skal være med på turen må forholde seg til disse reglene. Blant de viktige punktene er at du ikke kan være syk, alle må holde minst en meters avstand hele tiden, vi kan ikke dele på noe utstyr og alle må derfor ha med alt de selv trenger.

Dersom du skulle få symptomer på sykdom, for eksempel feber eller halsinfeksjon, er det viktig at du melder deg av turen før turstart ved å sende en mail til Hanne, slik at andre på venteliste kan få anledning til å bli med.

Har du spørsmål om turen, kan du kontakte Hanne på Hanne.bjornstad64@gmail.com.

VELKOMMEN PÅ TUR!

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Knut Sørgaard
  • Hanne Bjørnstad