VEIEN VIDERE, DNT OO etter Corona, turplanleggingsmøte for Vandregruppa

Arrangement

Dato
4. november 2020 kl. 18:00 - 20:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Arrangement, Medlemsmøte, Turplanlegging, Voksne
Arrangører
Vandregruppa, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Velkommen til idéutveksling og turplanlegging av senhøstens og vinterens turer! Vandregruppa får denne gangen besøk av Glenn Menkin, leder for aktivitetsavdelingen i DNT Oslo og Omegn.

Glenn Menkin vil fortelle om erfaringer DNT har gjort det siste halve året og dele sine tanker om arbeidet i DNT i tiden framover og etter Corona. Hva har vi lært om for eksempel nye måter å organisere turene våre på, smitteverntiltak m.m. som vi kan ta med videre? Vi åpner så for ideutveksling og spørsmål og kommentarer fra alle.

Etter dette vil vi først og fremst planlegge turer for førjulsvinteren og første del av 2021, men ideer for turer senere tar vi også gjerne med. Turplanleggingsmøtene våre er åpne for alle, både turledere i DNT og du som ikke er turleder, men har ideer til turer eller gjerne vil bli bedre kjent med Vandregruppa. I den spesielle situasjonen vi nå er i med Covid 19, har vi imidlertid en øvre begrensning på 20 deltakere. Vi møtes i DNT Oslo og Omegns lokaler i Storgata 3, møterom 1 i 3. etasje. 

Vi har dessverre ikke anledning til å ha felles servering på møtet, så ta gjerne med en termokopp med kaffe eller te og eventuelt noe å bite i:)

Deltakelse på turplanleggingsmøtet forutsetter at du er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Meld ifra dersom du ikke kan delta, slik at de som eventuelt er på venteliste får anledning til å komme.

Arrangement vil bli direktesendt på Teams for dem som ikke kan eller får plass i Storgata. Dere kan bruke chatten under sending til å komme med turforslag og søke etter turledere.

Her er lenken til Teamsmøtet: 

https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_ZmUwZmQzNzctNjJkMC00Y2NlLTg4N2QtYjg4NmM5Yjg4MWZj%40thread.v2/0?context=%7b%22Tid%22%3a%223d50ddd4-00a1-4ab7-9788-decf14a8728f%22%2c%22Oid%22%3a%22397c4d95-f41f-4f9b-a1c9-e0bd1d8e8c66%22%7d

VEIEN VIDERE, DNT OO etter Corona, turplanleggingsmøte for Vandregruppa

Velkommen til idéutveksling og turplanlegging av senhøstens og vinterens turer! Vandregruppa får denne gangen besøk av Glenn Menkin, leder for aktivitetsavdelingen i DNT Oslo og Omegn. Glenn Menkin vil fortelle om ...

Kontaktinformasjon: