Ny løpetur i Nordmarka med utsikt over Oslo

Fellestur

Dato
10. juni kl. 17:00 - 20:15
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne, Fjellsportinteresserte
Turtyper
Fellestur, , Voksne, Løpetur, Stiløpetur
Arrangør
Vandregruppa
Dette arrangementet er over!

Vi inviterer til ny løpetur i Nordmarka, denne gangen på en onsdag ettermiddag. Turen er for dere som er vant til å løpe et godt stykke, og som ønsker å bli med på flotte stier i Nordmarka. Vi løper blant annet over Vettakollen med god utsikt over Oslo og fjorden.

Turlederne Frederik Emil og Maria er godt vant med lange løpeturer - både i marka og på fjellet. De har mye erfaring om hva som fungerer godt på løpeturer over en eller flere dager. De deler gjerne sine erfaringer, for eksempel om valg av løpesko, bekledning og løpesekk. En lengre løpetur som denne gir god mulighet til å stille spørsmål underveis.

Tidspunkt: 
Onsdag 10. juni kl. 17.00

Oppmøtested: 

Bommen ved Sognsvann 

Avslutningssted:
Bommen ved Sognsvann

Turbeskrivelse:
Vi løper på sti til Ullevålseter, deretter videre på sti via Frønsvollen og over Vettakollen på vei tilbake til Sognsvann. Distansen blir på litt under 20 km.

Vi begynner og avslutter på samme sted for å gi deltakerne bedre mulighet til å unngå kollektivtrafikk.

 Deltakere som ønsker det kan få tilsendt GPS-fil på forhånd.

Påmelding:
Alle må melde seg på online innen mandag 8. juni. Vi har dessverre ikke anledning til å ta med deltakere som ikke er påmeldt.

Pris:
Det er ingen påmeldingsavgift for å delta på løpeturen. Reise til og fra oppmøtested, proviant, osv organiseres og dekkes av hver enkelt turdeltaker.

Pakkeliste:
Vi anbefaler løpebelte eller lett sekk som sitter tett på kroppen. Drikkesystem og energibarer/energi gel/etc.


Vanskelighetsgrad:
Du må kunne løpe en distanse på 20 km med sekk i terreng på 2,5 time eller raskere. Det er en fordel - men ikke nødvendig - om du har løpt ett halvmaraton fra før. Vi sikter mot en gjennomsnittsfart på ca 8-10 min/km (6-7,5 km/t) når vi er på sti - og raskere tempo på grusvei.

Har dere spørsmål eller annet - bare send oss en epost: mariabratteli@gmail.com

 

Vilkår for deltakelse på fellesturer:
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i "Vilkår for deltakelse på fellesturer med DNT i Norge".

 

Koronavirustiltak:

DNT har iverksatt egne egne smitteverntiltak mot koronaviruset. Disse tiltakene må følges for å delta på DNT's turer og finnes her: https://www.dnt.no/koronaberedskap/. Smitteverntiltakene kan endres over tid.

 

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Frederik Emil Juul
  • Maria Bratteli