Søndagstur i Østmarka fra Skullerud over Haukåsen (DNT Oslo 26-45 år)

Fellestur

Dato
23. august 2020 kl. 10:00 - 16:00
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Dnt2645
Arrangører
Vandregruppa, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka (se kart)
Turkode
DNT Oslo 26 - 45
Dette arrangementet er over!

Hva med å nyte sensommeren med hyggelige folk ute i naturen? Vi legger opp til en passe krevende tur. VI starter på Skullerud og går nordover mot Mariholtet og Haukåsen. Vi ender opp sannsynligvis ved Ullsrudvann eller et annet sted med t-banestasjon rett i nærheten. Underveis håper vi å se severdigheter som Oslos høyeste tre og Hauktjernskløftene. 

Turen vi har planlagt er på ca 15 km (avhening av hvilken rute vi velger) og med mye stigning. Vi kommer til å gå på sti. 

Vi møtes på den øverste parkeringsplassen ved Skullerudstua. Det er mulighet for å komme seg til Skullerud med både t-bane og buss. 

Ta med deg mat og nok drikke, spesielt hvis det er varmt. Vi satser på å ta en pause på Mariholtet (serveringshytte) underveis. For de som er glade i å bade, vil det bli mulighet til det underveis eller mot slutten av turen, så ta med badetøy.

Denne turen er for de som er mellom 26 og 45 år. 


På grunn av situasjonen rundt korona-viruset, er det påkrevd at alle som er med på turer melder seg på. Bruk den rød knappen på høyre side.

Søndagstur i Østmarka fra Skullerud over Haukåsen (DNT Oslo 26-45 år)

Hva med å nyte sensommeren med hyggelige folk ute i naturen? Vi legger opp til en passe krevende tur. VI starter på Skullerud og går nordover mot Mariholtet og Haukåsen. Vi ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Ingvild Østvedt
  • Mette Nikolaisen