Urban vandring gjennom Oslos parker (DNT 26-45 år)

Fellestur

Dato
23. september kl. 17:00 - 20:30
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Dnt2645
Arrangører
Vandregruppa, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
DNT2645
Dette arrangementet er over!

Dette er en ettermiddagstur i grønne nærområder, hvor det ikke er behov å reise langt for å være med. Vi går til mørket faller og regner med å besøke minst Frognerparken, Slottsparken, Stensparken og St. hanshaugen. Kanskje får vi tid til en tur innom Sofienbergparken også til slutt. Og for de som ønsker å være med på en tur på café eller pub til slutt gjør vi det dersom korona-situasjonen tillater det.

Oppmøte er utenfor Majorstuen stasjon kl. 17. Først ut er en runde i Frognerparken og Wigelandsparken, før vi rusler gjennom Frogner til Slottsparken. Derfra er ikke veien videre til Stenspartken (via Bislett) og St.hanshaugen. Vi håper dette kan være et hyggelig møte med andre deltakere, pluss en mulighet til å bli kjent med byens mange "grønne lunger" som dere kanskje ikke har vært i veldig mange ganger før. Hvis været er fint tar vi noen pauser underveis.

Turen er ikke spesielt krevende, men du må være i stand til å gå i moderat tempo i 2-3 timer. Utstyr tilpasses værmelding. 

Deltakelse er gratis, men det er viktig at alle melder seg på i forkant (krav om registrering pga. covid-19).

Urban vandring gjennom Oslos parker (DNT 26-45 år)

Dette er en ettermiddagstur i grønne nærområder, hvor det ikke er behov å reise langt for å være med. Vi går til mørket faller og regner med å besøke minst ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Ingvild Østvedt
  • Sverre Tvinnereim