Sherpa -kurs for nye turledere i Vandregruppa

Kurs

Dato
18. november kl. 18:00 - 20:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Kurs, Temakurs, Voksne, Sherpa
Arrangører
Vandregruppa, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)

Vi gjentar suksessen fra i fjor og arrangerer et kurs der deltakerne lærer hvordan de legger ut turene sine i dataprogrammet Sherpa, programmet DNT bruker for å legge ut turbeskrivelsene sine på nettet. Ta med din egen PC og bli med på dette praktiske kurset. Et spesielt velkommen til dere som har blitt nærturledere eller grunnleggende turledere i DNT OO det siste året!

Stian Andreassen, Vandregruppas Sherpa-kontakt, vil gå igjennom hvordan vi legger ut turene steg for steg, og deltagerne kan samtidig prøve seg på sine egne PC-er. Vi vil også se på hvordan man kan kommunisere med deltakerne gjennom dette programmet. Vi svarer ellers på alle spørsmål som måtte komme opp knyttet Sherpa og til det å være turleder i Vandregruppa. Her kan det for eksempel være interessant å drøfte hva slags opplysninger som bør være med i en turbeskrivelse og å utveksle ideer om hvordan vi kan lage turbeskrivelser som gjør at flere får lyst til å bli med på tur.

Ta med: Egen PC.

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT:
På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre arrangementer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette. Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/.

Vi har egen påmelding til dette kurset på grunn av smittevernssituasjonen vi er i for tiden, og da kan også være greit å vite på forhånd hvor mange kursdeltagere vi får. Hver enkelt kan også ta med for eksempel en termokopp med kaffe eller te og eventuelt litt å bite da vi ikke har lov til å ha egen servering. Kurset er gratis.

Sherpa -kurs for nye turledere i Vandregruppa

Vi gjentar suksessen fra i fjor og arrangerer et kurs der deltakerne lærer hvordan de legger ut turene sine i dataprogrammet Sherpa, programmet DNT bruker for å legge ut turbeskrivelsene sine på ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Stian Andreassen
  • Kirsti Magelssen