Vestmarka fra nord til sør

Fellestur

Fra dato
9. oktober kl. 08:00
Til dato
10. oktober
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Voksne, Vestmarka, Svartvannshytta
Arrangører
Vandregruppa, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka, Vestmarka, Kjekstadmarka og Hurumlandet (se kart)
Dette arrangementet er over!

Bli med på en og en halv dagers vandring gjennom Vestmarka med overnatting på Svartvannshytta.

Vi tar buss nr 200 som går fra Oslo Bussterminal kl 16:10 fredag 9.10 og går av på Rustan busstopp. NB! Turlederne kommer på bussen på Lysaker. Fra Rustan er det en liten kveldstur på ca 4 km opp til Svartvannshytta. Turlederne kjøper inn mat til middagen. Hold av litt plass i sekken, så deler vi på vekten. Etter en god frokost på lørdag går vi videre fra Svartvannshytta via Mikkelsbonn og Haveråsen til Halvorsenhytta og videre via Store Sandungen opp til Hovdehytta. Till slutt går vi bratt ned til Bergsmarka og videre til Skanseløkka der vi tar buss til Asker. Vi avslutter turen med en felles middag i Asker sentrum.

Ta med: Mat og drikke til niste begge dager og frokost lørdag (turlederne tar med kaffe og te), gode tursko og klær etter værforholdene (turen går for det meste på sti), hodelykt, antibac og papirlommetørkle, munnbind ( i tilfelle det er mange på bussen). Hytta har puter og dyner. Ta med rent sengesett eller lakenpose eller ren sovepose og putetrekk.

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT:
På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette. Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/.

Dersom du har meldt deg på turen med likevel ikke kan bli med, er det fint om du sender en epost til Gerd Berit om dette, slik at folk som eventuelt står på venteliste kan få bli med på turen.

Vestmarka fra nord til sør

Bli med på en og en halv dagers vandring gjennom Vestmarka med overnatting på Svartvannshytta. Vi tar buss nr 200 som går fra Oslo Bussterminal kl 16:10 fredag 9.10 og ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Gerd Berit Rekve
  • Kirsti Magelssen