Rundtur i Lillomarka: Solemskogen - Sinober - Lilloseter - Solemskogen

Fellestur

Dato
18. oktober kl. 10:45
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Voksne
Arrangører
Vandregruppa, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Rundtur i Lillomarka: Solemskogen - Sinober - Lilloseter - Solemskogen.

Bli med på en lengre rundtur i Lillomarka.
Vi møtes ved busstoppet på Solemskogen, følger veien et lite stykke før vi tar inn på en blåmerket sti. Inn i Lillomarka naturreservat ferdes vi langs bratte dalsider og frodige dalbunner i en intakt og sammenhengende gammelskog. Nordover Grytedalen, hvor vi passerer Griseputten og nordre Langevann til Sinober.

På Sinober tar vi en god pause, her er det mulig å kjøpe seg noe å drikke og spise.  

Vi fortsetter videre på blåmerket sti sørøstover forbi Sørskogen, Kjulstjernet til Lilloseter. Videre et lite stykke sørover på veien, tar inn på blåmerket sti og følger Bispedalen og gamle Hadelandsveien tilbake til Solemskogen.

Turen er ca 16 km, beregn 6 timer på denne turen. Litt opp og ned på blåsti i Lillomarka. Her holder vi et jevnt tempo og du må være godt vant til å gå en lengre tur på sti.

Buss 56 fra Nydalen kl 10.28
Oppmøte busstoppet på Solemskogen kl.10.45.

Utstyr:
Passende klær og gode tursko, vurder værforholdene
Sekk med mat og drikke, sitteunderlag og ekstra klær

Turen er gratis og åpen for alle, men du må melde deg på ved å trykke på den røde knappen. Er turen fullbooket, sett deg på venteliste. 

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT:
DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter som bygger på myndighetens råd om smittevern. Deltakelse på turen forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Husk god håndhygiene og sosial avstand. Turleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette. Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/.

Rundtur i Lillomarka: Solemskogen - Sinober - Lilloseter - Solemskogen

Rundtur i Lillomarka: Solemskogen - Sinober - Lilloseter - Solemskogen. Bli med på en lengre rundtur i Lillomarka. Vi møtes ved busstoppet på Solemskogen, følger veien et lite stykke før vi ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Hanne Bjørnstad
  • Marianne Kolstad