Hodelykttur til Vettakollen - Torsdagskveldstur

Fellestur

Dato
29. oktober kl. 17:35 - 22:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer for
Alle
Turtyper
Fellestur, Fottur, Voksen, Vandregruppa, Hodelykt, Torsdag
Arrangør
Vandregruppa
Dette arrangementet er over!

Vi går en 10 km tur på sti med hodelykt! Det blir nesten fullmåne, så får vi også ekstralys om skydekket ikke blir for tykt.
Vi treffes i Gaustad Tbane stasjon kl 17:35.

Vi går langs Gaustadbekken, og så følger vi seniorløypen til vi treffer lysløypen. Vi følger lysløypen i 900 m. Så snur vi sørover og følger stien til Fyglemyra og så til Vettakollen hvor vi nytter utsikt. Vi går nedover og avslutter i Vetakollen stasjon.

Vi stopper og spiser sammen på Fuglemyr eller Vettakollen.

Om det regner mye, snør eller om det er veldig glatt, tar vi en kortere vei til Vettakollen.

Ta med:

  • Hodelykt med batterie
  • Mat og vann, thermo
  • Varme klær til pausen
  • sitteunderlag
  • om det er glatt: isbrodder

Påmeldning:

Bruk den rød knappen på høyre side.

Viktig:

  • Coronaregler: Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Mer om coronatiltak kan leses under.

På grunn av koronasituasjonen er det nødvendig med påmelding. Deltakere som ikke er påmeldt, kan bli avvist dersom turen er fulltegnet.

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT:
På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette. Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/.

 

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Bruno Delafosse
  • Amelie Neuville