Natt i naturen i Nordmarka med kjentmannsposter

Fellestur

Fra dato
24. oktober kl. 14:30
Til dato
25. oktober kl. 18:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Voksen, Dnt2645
Arrangører
Vandregruppa, DNT Oslo og Omegn
Dette arrangementet er over!

Er du en kjentmannspostjeger, glad i å fiske, eller trives du med det sosiale rundt bålet? Da er denne overnattingsturen midt i blinken for deg.

Lørdag: Vi møtes på Hakadal togstasjon kl 14:30 og følger veien til Elvannet hvor vi finner et passende sted for å slår leir. Mens det ennå er dagslys benytter vi anledningen til å sanke ved for bålkosen utver kvelden. Dagens etappe er ca 5 km.

Søndag: Vi tar oss tid til en god frokost, rydder leirplassen og forlater campen kl 10.00. Vi går sørover mot Skar, via Fuglemyrhøgda, Gørjehøgda og Øyungen. Dagens etappe går for det meste på sti. Totalt ca 15 km.

Kjentmansposter:
Vi regner med å finne post 28, 29 og 32 i den nye håndboka (2020 - 2023). Post 25 og 26 i utgaven fra 2018 kan også nås på denne turen.

Påmelding: Trykk på knappen "Meld deg på!"
Avmelding: Send mail til turleder.

Plasser: 6 deltakere og 2 turledere.

Turutstyr
- Telt / hengekøye
- Sovepose og liggeunderlag
- Kokeutstyr
- Klær etter vær
- Hodelykt

Se forøverig DNTs pakkeliste sommer: (https://www.dnt.no/pakkeliste/

Mat
- Middag, frokost og lunsj + snacks

Fisking:
- Turleder 1 er en ivrig fisker og deler gledelig tips om hvordan man enklest kan lure ørretten på kroken i høstmørket. Ta med eget fiskeutstyr og en boks med mark. Husk fiskekort. (www.ofa.no)

Ta gjerne med et par vedkuber så så vi har tørt ved til bålet.

Ved spørsmål kontakt turleder pr e-post (thai.n.vu@gmail.com)

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT
På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har uarbeidet en egen veileder for aktiviteter som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn til hygiene og størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symtomer på luftveisinfeksjoner og ikke er i karantene. Vi har fokus på håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meters avstand til hverandre. Turleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette. Hold deg oppdatert på myndighetens råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/.

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Akos Pap
  • Thai Vu