På ski gjennom Nordmarka

Fellestur

Fra dato
6. februar kl. 08:00
Til dato
7. februar
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Skitur, Hyttetur, Voksne, Nordmarka
Arrangører
Vandregruppa, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)

Bli med på to dagers skitur med overnatting på Katnosdammen!

Turen er åpen for påmeldingen, men vi ser an korona-situasjonen når tida nærmer seg. På grunn av den usikre koronasituasjonen, har vi bare 4 deltakere på denne turen.

Rutevalget vårt er avhengig av vær, vind, føreforhold og hvilke smittevernsregler som gjelder. En mulighet er å gå fra Mylla lørdag formiddag, få en fin skitur i Nordmarka nord og ende på Katnosdammen. Søndag går skituren videre sørover, og et alternativ her er å avslutte på Sørkedalen landhandleri og smake på kakene der! Hver av dagsetappene blir 2 til 3 mil lange, mer detaljer kommer når turen nærmer seg.

Katnosdammen har innlagt strøm. Turlederne tar med mat til en god middag på lørdagskvelden. Hold av plass i sekken til dette. Vi deler på utgiftene.

Ta med: Mat til frokost søndag og niste til lørdag og søndag, det du selv vil drikke, eventuelle bidrag til lørdagskvelden (underholdning og/eller noe å bite i), varme klær, sitteunderlag til raster ute, hodelykt, papirlommetørkle, antibac og munnbind Ta også med rent sengetøy / ren lakenpose og rent putevar eller ren sovepose og rent putevar (Det er dyner og puter på hytta).

Alle må være oppdatert på hvilke smittevernsregler som gjelder når vi skal på tur. Les den siste informasjonen fra DNT Oslo og omegn her: https://www.dntoslo.no/artikler/nyheter/22446-nye-koronatiltak-i-oslo/. Alle som deltar må være friske, ha god håndhygiene og holde avstand. Deltagerantallet kan muligens justeres dersom smittevernshensynet tillater det.

Alle melder seg på turen ved å velge den røde "Meld deg på"-knappen. Påmeldingen blir endelig bekreftet etter at kr 290,- til overnatting på Katnosdammen er betalt. Opplysninger om hvordan blir gitt ved påmelding. Pga. mulig ventelister ber vi deg melde deg av snaret dersom du ikke kan bli med på turen. Man kan ikke regne med å få tilbake forhåndsbetalingen. 

På ski gjennom Nordmarka

Bli med på to dagers skitur med overnatting på Katnosdammen! Turen er åpen for påmeldingen, men vi ser an korona-situasjonen når tida nærmer seg. På grunn av den usikre koronasituasjonen, ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Kirsti Magelssen
  • Ingunn Fjæreide