Fisketur i Lierne nasjonalpark

Fellestur

Fra dato
31. juli kl. 08:00
Til dato
8. august
Vanskelighetsgrad
Ekstra krevende  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Voksen, Fisketur
Arrangør
Vandregruppa
Turområde
Nord-Trøndelag (se kart)
Dette arrangementet er over!

Bli med på tur til et av de mest avsidesliggende fjellområdene i Norge - Lierne nasjonalpark. Lierne ligger i Nordtrøndelag, inn mot svenskegrensa. Her er det lite stier, men mye villmark. Et område for de store rovdyrene; bjørn, jerv ulv og gaupe. Er vi heldige kan vi kanskje få et glimt av en av de?

Lierne er kjent for godt fiske. Det kan ha sammenheng med at det er langt å gå inn til mange av fiskevannene. Dette er en tur der det er prioritert å bruke tid på å fiske. Det betyr ikke nødvendigvis at utbyttet blir stort, - derfor må alle bringe med seg mat for hele turen. Det er ingen hytter hvor det er mat til salgs i området. Det er viktig å ha med seg godt og varmt tøy og regntøy - for her kan det bli både vått og kaldt selv midt på sommeren. Lue og hansker. Husk også vanntett pakket skift av ullundertøy.

Turen starter ved Rauberghytta som er en fjellstyrehytte vi har booka første natta. Her er det muligheter til å dorge etter ørreten. Men resten av turen er telttur der vi bærer med oss alt vi trenger for en ukes tid på fjellet. Det er viktig at du har et godt telt som tåler sterk vind.

Fiskekort på iNatur .

Korona og smittevern
Deltakerne må selv sørge for å komme fram til oppmøtested for turen.

Vi tar forbehold om at turledelsen setter sammen turgruppa på best måte - alle som melder seg på blir kontakta.

Fisketur i Lierne nasjonalpark

Bli med på tur til et av de mest avsidesliggende fjellområdene i Norge - Lierne nasjonalpark. Lierne ligger i Nordtrøndelag, inn mot svenskegrensa. Her er det lite stier, men mye villmark. ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Kjetil Hansen
  • Erik Lindström