Turplanleggingsmøte Vandregruppa

Arrangement

Dato
14. april kl. 18:00 - 20:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Arrangement, Medlemsmøte, Turplanlegging, Voksne, Vandregruppa
Arrangører
Vandregruppa, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Dessverre tillater dagens smittesituasjon ikke at vi kan møte fysisk i Storgata. Derfor inviterer vi med dette til et nytt heldigitalt turplanleggingsmøte.

Vi starter møtet med et innlegg av Glenn Menkin. Han er vår kontaktperson i DNT Oslo og omegns administrasjon og skal informere om den nye strategien for å øke antall frivilligdrevne turer i DNT OO, deriblant om rammebetingelsene for være turene.

Etter en kort pause begynner vi med å planlegge turer for resten av våren og sommeren. Vi i styret er optimistisk og håper at smittesituasjon endrer seg i løpet av de neste måneder og at vi får lov til å organisere igjen turer. Kanskje noen av dere har allerede planer klare for høstturer også. Alle er velkomne, og vi gleder oss til mange ideer og forslag til fine turer.

 

Deltakelse

For å motta nettlenke til å høre presentasjonene av Glenn må du melde seg på via påmeldingsknappen (rød knapp til høyre). Nettlenken vil bli sendt til alle påmeldte dagen før arrangementet.

Deltakelse er gratis, og du trenger ikke være medlem av DNT.

 

Da sees vi på onsdag, 14.4 kl. 18.00

Turplanleggingsmøte Vandregruppa

Dessverre tillater dagens smittesituasjon ikke at vi kan møte fysisk i Storgata. Derfor inviterer vi med dette til et nytt heldigitalt turplanleggingsmøte. Vi starter møtet med et innlegg av Glenn ...