Inspirasjonkveld: Erfaringer fra flerdagsturer sommer og vinter (DNT Oslo 26-45)

Arrangement

Dato
16. mars kl. 19:00 - 20:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Arrangement, , Langtur, Vandregruppa, Hardangervidda, Dnt26-45, Dnt2645, Rago
Arrangør
Vandregruppa
Turkode
DNT Oslo 26-45 år

Beskrivelse

Tirsdag 16. mars inviterer vi til ny (heldigitalt) inspirasjonskveld for DNT Oslo 26-45 år. Denne gangen vil Miriam Weierud og Maria Bratteli dele sine erfaringer og opplevelser fra sine flerdagsturer i sommer- og vinterfjellet.

Kveldens først presentasjon vil være med Miriam Weierud, yrkesmilitær som ikke tar det rolig når hun har fri fra jobb. Hun deltatt fire ganger på ekspedisjonsløpet Expedition Amundsen som går over Hardangervidda, fra Haukeliseter til Maurset, en 100 kilometer lang konkurranse med pulk og telt. Denne kvelden vil hun dele sine erfaringer rundt det å dra på vintertur alene for første gang, med planlegging og gjennomføring, så også du kan bli inspirert til å legge ut på vinterturer alene.

Maria Bratteli er kveldens andre foredragsholder og vil snakke om sin erfaring fra vandring i Rago nasjonalpark i Nordland. Fra tidligere hadde hun bred erfaring som DNT-turleder og aktiv i DNT Fjellsport, samt en liste med langt over hundre besøkte DNT-hytter. Likevel skulle Rago vise seg å by på noen nye og interessante utfordringer. Som kveldens første foredragsholder vil Maria dele sine erfaringer, både til planleggingen og gjennomføringen av turen. I motsetning til Miriam sin ferd over Hardangervidda om vinteren var marias tur i sommerfjellet.

Tidspunkt

Tirsdag 16. mars klokken 19.00 - 20.30

Kveldens agenda

  1. Velkommen, presentasjon av foredragsholdere
  2. Presentasjon 1: Alene over Hardangervidda i Roald Amundsens skispor
  3. Spørsmålsrunde
  4. Presentasjon 2: Vandring i ville Rago nasjonalpark
  5. Spørsmålsrunde
  6. Eventuelt og "digital mingling"

Deltakelse

For å motta nettlenke til å høre presentasjonene må en melde seg på via DNT's nettsider (rød knapp til høyre). Nettlenken vil bli sendt til alle påmeldte dagen før arrangementet.

Deltakelse er gratis og en trenger ikke være medlem av DNT.

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Frederik Emil Juul