Avlyst DNT løpetur gjennom Oslo vest's grønne lunger

10. mars kl. 17:00
Ekstra krevende
Fellestur, Fottur, Voksne, Nærtur, Stiløping, Vandregruppa, Løping
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Denne turen må dessverre avlyses grunnet innstramningene i smitteverntiltakene i Oslo 2.-15. mars 2021. Vi vil sette opp turen på et senere tidspunkt når det blir mulighet for det.

Bli med på en løperunde fra Lysaker, gjennom de små og store grønne lunger i Oslo vest. Turen vil blant annet passere kyststien ved Sollerudstranda, fine stier på Bygdøy, bunnen av Mærradalen og en smakebit av Lysakerelva. Underlaget vil variere mellom bred sti, grusvei, asfalt og noen kortere partier med smal sti.

Turlederne Ann-Kristin og Fredrik Emil har god erfaring fra lange og enda lengre løpeturer i marka og fjellet, og deler gjerne erfaringer og tips underveis.

Onsdag 10. mars klokken 17:00

Oppmøtested og turslutt

Ved Espressohouse på Lysaker stasjon.

Ankomst

Grunnet smittesituasjonen med koronaviruset anbefaler vi privat transport.

Privatbil: Det finnes flere parkeringsmuligheter ved Lysaker stasjon.

Offentlig transport: Tog eller buss til Lysaker stasjon.

Sykling/løping/gåing: For den som synes turen blir for kort.

Turlengden og -varighet

Ca 20 km. Vi regner med å bruke 2-2,5 timer på runden.

Turen er krevende og du må kunne løpe 20 km sammenhengende. Vi holder en gjennomsnittfart på ca. 10 km/t, avhengig av underlag. Regn? Vi løper uansett vær!

Ta med

• Solide joggesko eller terrengløpesko som tåler noe asfaltløping.
  • Klær etter været.
  • Lett sekk eller løpebelte ved behov.
  • Drikkesystem og energibarer/energi gel/etc ved behov. (Det blir ingen lengre stopp på denne turen.

Betaling

Turen er gratis og en trenger ikke være DNT-medlem for å delta. Deltakerne sørger for egen transport til og fra turstart og -slutt.

Smitteverntiltak

På grunn av situasjonen rundt Covid-19 gjelder egne smittevernregler for å være med på våre turer. Disse reglene kan endre seg over tid, og nye regler oppdateres her og her. Alle som er med på turen må forholde seg til disse reglene. Blant de viktigste punktene er at du ikke kan være syk, alle må holde minst en meters avstand hele tiden, vi kan ikke dele på noe utstyr/mat/drikke og alle må derfor ha med alt de selv trenger.

Påmelding

Trykk på den røde "Meld deg på!" knappen i høyremargen på DNT nettsiden. Antallet deltakere kan bli utvidet hvis smittevernsreglene endrer seg frem til arrangementet.

NB! Turen arrangeres av DNT Oslo Vandregruppa  på dugnadsbasis. Les mer om våre turer og opplegg.

• Ann-Kristin L. Mathiesen
  • Frederik Emil Juul