Avlyst En natt-i-naturen-midtuke

13. april kl. 18:00
Fellestur, Fottur, Aktivitet Fottur, Voksen, Voksen, Utenatt
Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet har allerede startet!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Grunnet forlengelse av tiltakene i Oslo

Bli med oss på en natt-i-naturen-midtuke, med utsikt over byen fra Korpåsen.

Turbeskrivelse: Turen begynner utenfor Narvesen på Skullerud T-bane, hvor vi møtes kl. 18:00. Vi går i samlet tropp opp grusveien mot vannverket og videre inn i skogen. Etter kort tid på sti går vi inn mot Ole Opsahls Plass og herfra går stien bratt opp mot toppen. Vi går rolig og hjelper hverandre opp stigningen. Er det glatt føre anbefaler vi brodder her.

Vel fremme på toppen nyter vi utsikten, rigger våre soveplasser, fyrer opp et bål og nyter kvelden.

Alle tar med seg det en selv vil spise og drikke. Turlederne har med gass og brenner og kan hjelpe til med oppvarming av vann, hvis ønskelig.

Turen avsluttes når vi kryper i soveposene, slik at de som vil kan rekke en tidlig arbeidsdag og de som kan, kan kose seg med lang frokost med utsikt over byen.

Dato: Tirsdag 13. april 2021

Når: klokken 18:00

Pris: Turen er gratis, både for medlemmer av DNT og ikke-medlemmer. Kostnader til transport til og fra Skullerud, samt mat og drikke underveis dekkes av hver deltaker selv.

Utstyrsliste:

• Varme klær (det kan enda bli kjølig i luften om kvelden)
  • God sovepose/liggeunderlag
  • Det du vil sove i/under
  • Hodelykt
  • Sitteunderlag
  • Gode sko, helst med brodder, det kan være svært glatt/isete
  • Drikke og mat til seg selv
  • Toalettsaker
  • Primus, stekepanne, gryte, etc (avhengig av hva en skal lage til middagen)
  • (Turlederne har med primus og kan koke vann)
  • En vedkubbe eller to om du har (eller plass til å bære et par i sekken opp)

Er du usikker på utstyr eller lurer på noe, bare ta kontakt. Vi sender en melding til deltakerne noen dager før turen.

Påmelding; Påmelding skjer via nettsidene til DNT (Klikk på den røde firkanten til høyre, merket Meld deg på!) Hvis du må melde deg av, vennligst send en mail om dette til kathrese82@gmail.com eller sms til 932 12 922. Det er maks plass til 8 deltakere pga smittevern, men sett deg på ventelisten om turen er fulltegnet. Av erfaring vet vi at det er endel avmeldinger i disse tider.

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT;

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

En natt-i-naturen-midtuke

Bli med oss på en natt-i-naturen-midtuke, med utsikt over byen fra Korpåsen.  Turbeskrivelse: Turen begynner utenfor Narvesen på Skullerud T-bane, hvor vi møtes kl. 18:00. Vi går i samlet tropp opp grusveien ...

• Mette Langnes