Helg på kyststier rundt Sandefjord (DNT 26-45 år)

Fellestur

Fra dato
3. juli kl. 08:00
Til dato
4. juli
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Dnt26-45, Dnt2645
Arrangører
Vandregruppa, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslofjorden (se kart)
Turkode
DNT Oslo 26-45 år
Dette arrangementet er over!

Hvorfor ikke starte juli med en helg på fine kysstier i Sandefjord-området? Det er oppmøte på Sandfjord stajson kl 10.15. Turlederne reiser fra Oslo med buss for tog kl 8.09 fra Oslo S (Trelastgata). 

Det er flere fine turmuligheter i området, og vi legger opp til to dagsetapper på opptil 26 km hver dag. Endelig beslutning på veivalg tas når vi ser værmelding. Vi håper å få med oss å se Folehavna fort ytterst på Vesterøya. 

Vi overnatter på hotell, der det blir deling av dobbeltrom. Vi har inkludert kveldsmat og frokost. Utover dette må deltakerne ta med seg nok mat til lunsj og snacks underveis. Vi vet ikke om vi finner steder å kjøpe noe underveis, så husk å ta med nok. På kvelden har vi tid til å slappe av og være sosiale sammen. 

Søndagen koser vi oss med en god hotellfrokost før vi igjen tar på turskoene og går en lengre tur. Vi har ikke satt noen spesiell tid for å være tilbake i Oslo. Dette fordi vi ønsker å kunne bruke dagen, spesielt hvis været er fint. Bussen går hver time tilbake til Oslo. 

Turen koster 1000 kr. Dette inkluderer hotellovernattinger i dobbeltrom. Tog/buss-billett kjøpes av hver enkelt. Betalingsinformasjon sendes ut i påmeldingsbekreftelse. Vennligst sørg for å betale innen fristen, ellers kan du miste plassen din på turen. Det er betaling med en gang ved påmelding, da det kun er kort tid til turen gjennomføres. 

Vi bærer med oss sekken på turen. Husk å ta med lunsj/snaks og nok å drikke. Utover klær å gå på tur i er det hyggelig med noe litt penere til middag. Vi satser selvsagt på vær for bading, så badetøy må med. Kyststier er gjerne varierte med både svaberg, sand, skog og asfalt. Skovalg er derfor litt opptil den enkelte. Noen velger joggesko, mens andre foretrekker turstøvler. 

______

Dersom du lurer på hvordan vi håndterer smittevern, kan du lese denne informasjonen fra DNT Oslo og omegn: https://www.dntoslo.no/artikler/nyheter/22446-nye-koronatiltak-i-oslo/. Vi er også avhengig av at alle som deltar er friske, har god håndhygiene og er flinke til å holde avstand. 

Denne turen er for deg mellom 26 og 45 år.

Helg på kyststier rundt Sandefjord (DNT 26-45 år)

Hvorfor ikke starte juli med en helg på fine kysstier i Sandefjord-området? Det er oppmøte på Sandfjord stajson kl 10.15. Turlederne reiser fra Oslo med buss for tog kl 8.09 fra ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Hans Roar Hellen
  • Ingvild Østvedt