Wyllerløypa opp i kveldssol (DNT 26-45 år)

Fellestur

Dato
29. juni kl. 17:45 - 20:30
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer for
Alle
Turtyper
Fellestur, , Dnt2645
Arrangører
Vandregruppa, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
DNT2645
Dette arrangementet er over!

Ønsker du en skikkelig treningsøkt før ferien? Nysgjerrig på hva "Oslos bratteste" egentlig innebærer? Lyst på fin utsikt og kveldssol som strømmer inn i alpinbakken? Da kan dette være turen for deg.

Vi arrangerte denne turen i høst. Da regnet det non-stop, men mange spreke deltakere ble med likevel. Denne gangen krysser vi fingrene for fint sommervær og kveldssol:-)

Premissene er de samme som sist:
407 høydemeter stigning. 2700 meter distanse. To ganger. 
Først blir det en relativt rolig runde med "besiktigelse" til topps. Vi går så ned igjen og trår til for fullt i runde nummer to mot toppen. De fleste av oss vil kun klare å gå i raskt tempo første halvdel, men slå over i jogging/løping mot toppen. Tempoet i runde to bestemmer man selv (vi turledere passer på at vi får alle med til topps) – god trening er det uansett.
Du bør ha god kondisjon for å delta på denne turen.

Trolig holde vi på rundt i 2 1/2 time. Det er valgfritt om man vil gi seg på toppen etter siste økt (eller etter første) og ta seg over til Frognerseteren/Holmenkollen. Eller gå ned til bunnen av løypen og dra hjem derfra. 

Hvis været er godt er det mulig at vi drar innom uteserveringen på Frognerseteren etter endt økt.

Oppmøte: Vi møtes i bunnen av Wyllerløypa (ved skiheisen) kl. 1745 denne dagen. Dette korresponderer med buss #41 fra Røa.

Utstyr: Riktige klær og skotøy vil i stor grad avhenge av været den dagen turen arrangeres. Turlederne sender ut en e-post med anbefalinger til utstyr (og annen info) noen dager før turstart. 

Påmelding skjer via nettsidene til DNT (Klikk på den røde firkanten til høyre, merket Meld deg på!). Vi åpner for 10 deltakere på denne turen. Turen er for deg som er mellom 26 og 45 år.

Deltakelse på turen er gratis.

-------------

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern.
Myndighetenes råd finner du her: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/
Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre.

Wyllerløypa opp i kveldssol (DNT 26-45 år)

Ønsker du en skikkelig treningsøkt før ferien? Nysgjerrig på hva "Oslos bratteste" egentlig innebærer? Lyst på fin utsikt og kveldssol som strømmer inn i alpinbakken? Da kan dette være turen ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Carsten Ulrich Schwermer
  • Sverre Tvinnereim