Junikveld på Gressholmen med overnatting på den nye DnT-hytta

Fellestur

Fra dato
28. juni kl. 15:00
Til dato
29. juni kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Voksen, Hyttetur, Øytur
Arrangører
Vandregruppa, DNT Oslo og Omegn
Dette arrangementet er over!

Frister det med en junikveld på vakre Gressholmen? Vi tar båten fra Aker brygge kl 15 (er dette for tidlig for deg er det mulig å ta en seinere båt). Etter 20 minutter på fjorden ankommer vi Gressholmen og går til hytta, vi har leid den minste hytta Babord. Deretter blir det en tur der vi både byr på fortellinger om øyas historie og om blomstene vi ser på vår vei.

Junikvelden er lang og lys så vi har god tid til både middagslaging, bading, rusling og hyggelig fellesskap. Vi oppfordrer deltakerne til å dele en historie/sang/dikt om passende tema (sommer/juni/øyer/blomster)  med gruppa, men dette er selvfølgelig frivillig

Etter frokost og rydding av hytta tirsdag morgen reiser vi tilbake til byen. De som har anledning kan selvfølgelig drøye hjemreisen og  bli på øya utover dagen.

Pris:  250 kr for DnT-medlemmer og 350 kr for ikke-medlemmer. Dette dekker overnatting og noe felles innkjøp (kaffe/te etc).

Nærmere informasjon om betaling og matinnkjøp sendes de påmeldte

Påmelding: fra mandag 21.juni via nettsidene til DNT

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Antall plasser: 10 

Velkommen på tur

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Karen J Verne
  • Gudrun Njå