Søndagstur på fjorden med sjømat og overnatting på Gressholmen

Vi legger ut fra Sørenga og padler 3-4 timers tur rundt øyene på fjorden. Værforholdene bestemmer hvor ruta skal gå og hvor langt vi padler.

Så går vi i land på Gressholmen og innstallerer oss i den ene av de to flotte nyåpnede hyttene på øya. Kanskje utforsker vi muligheter og stier før vi går inn og lager en italiensk tre retters middag. Noen vil kanskje ta et kveldsbad i solnedgangen imens andre vil nyte utsikten til byen og marka.

Etter en god natt på øya står vi tidlig opp, spiser en lett frokost og vasker oss ut av hytta før vi padler tilbake til byen mandag morgen.

Dette blir den første overnattingsturen med kajakk på fjorden arangert av frivillige og Vandregruppa. Søndag 8.08 arangerte vi den første nærturen i kajakk på fjorden med stor suksess.

Denne turen passer for deg som har våttkort (du må minimum ha tatt introkurs eller grunnkurs i havkajakk)

HUSK:  å booke kajakk ( hvis du ikke har egen) med utstyr på Sørenga her:

https://kajakkutleie.dntoslo.no/products/1010/kajakk-voksen-friluftshuset eller du kan ta med din egen kajakk og utstyr.

TA MED:

klær etter vær, våtdrakt/ulltøy, padlesko, badetøy, tørrposer, klesskift, solbriller, caps, matpakke, vannflaske, snacks, lakenpose med putevar/sengetøy, innesko. Og ta gjerne med noe du vil dele med de andre i løpet av turen og kvelden: en quizz, et dikt, en sang, en sjokolade, kake . . . :-)

MAT:  Turleder handler og organiser felles middag. Det blir 3 retters Italiensk sjømat og grønnsaksmiddag. Meld fra om allergier/intoleranse! Råvarer og utgifter vil bli fordelt på alle deltakerne. Alle tar med egen frokost og egen drikke (det er drikkevann på hytta)

OPPMØTE:

Søndag 19.09. kl.14 på Friluftshuset på Sørenga.

Retur mandag 20.09. kl. 8.30,-

PRIS

Overnatting medlem kr 260,-  ikke medlem 360, fellesmat ca 150,-  Evt leie av kajakk kr 420,-

PÅMELDING:

du er først påmeldt på turen når kr 410,- (medlem) kr 510,- ( ikke medlem) er vippset til turleder 94786260. Et eventuelt  overskudd vil bli tilbakebetalt når turen er over.

Turledere i Vandregruppa organiserer og leder turer på frivillig basis. Denne turen er selvkost.

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Velkommen på tur på fjorden!

Søndagstur på fjorden med sjømat og overnatting på Gressholmen

Bli med på kajakktur med overnatting og gourmetmat i nyåpnede Babord Hytta på Gressholmen. Vi legger ut fra Sørenga og padler 3-4 timers tur rundt øyene på fjorden. Værforholdene bestemmer hvor ruta skal gå ...

• Gudrun Njå
  • Liselotte Krøger