Fredagsmiddag ved Fuglemyrhytta (DNT Oslo 26-45 år)

17. september kl. 16:30 - 21:00
Fellestur, Fottur, Nærtur, Bytur, Middagstur, Dnt26-45, Middagimarka
DNT Oslo 26-45 år

Dette er en fottur fra Sognsvann til Fuglemyrhytta langs mindre kjente stier. Ved Fuglemyrhytta tar vi en lengre pause for å spise middag ute.

Turbeskrivelse: Turen begynner ved bommen ved Sognsvann (der veien fra T-banen går mot Sognsvannet). Vi går forbi sørenden av vannet og passerer Båntjern. Ved begynnelsen av stien mot Vettakollen skjærer vi av mot Skådalen, hvor vi tar noen mindre stier mot Fuglemyrhytta.

Ved Fuglemyrhytta setter vi oss ned for å lage middag. Alle deltakere medbringer egen mat, bestikk, osv. Turleder tar med primus til å koke vann til de som trenger det til maten. Det er en stor gapahuk (med utsikt) like ved hytta vi kan søke ly i ved regn.

Etter måltidet setter vi kursen tilbake mot Sognsvann, denne gangen over nordsiden av Vettakollen og etterhvert nedover langs Måneskinnsløypa. Vi vil være tilbake ved Sognsvann innen klokken 21.

Dato: Fredag 17. september 2021

Når: klokken 16:30

Ankomst/oppmøtested: Vi starter fra bommen ved Sognsvann. Turleder er lett synlig i rød turlederjakke. Turen avslutter på samme sted.

Pris: Turen er gratis, både for medlemmer av DNT og ikke-medlemmer. Kostnader til transport til og fra turen, samt mat og drikke underveis dekkes av hver deltaker selv.

Utstyrsliste:

• Varme klær (det kan enda bli kjølig i luften om kvelden)
  • Hodelykt (det vil være mørkt før vi er tilbake ved Sognsvann)
  • Sitteunderlag
  • God sko, vi går langs smale og potensielt våte stier
  • Drikke
  • Egen middag
  • Primus, stekepanne, gryte, etc (avhengig av hva en skal lage til middagen)
  • (Turleder tar med primus og kan koke vann)

Påmelding, pris og avmelding

Påmelding skjer via nettsidene til DNT (Klikk på den røde firkanten til høyre, merket Meld deg på!

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

• Live G. Gunther
  • Frederik Emil Juul