Munter mandag, kveldstur til Skjennungstua

Fellestur

Dato
18. oktober 2021 kl. 17:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Hodelykttur, Nordmarka, Kveldstur, Voksne,
Arrangører
Vandregruppa, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Bli med på ettermiddags/kveldstur fra Sognsvann til Skjennungsstua. Om du ikke rekker å spise middag før turen starter, kan du gjøre dette på Skjennungstua i stedet.

Vi møtes ved bommen ved Sognsvann kl 17. Ta gjerne Sognsvannsbanen til endestasjonen for å komme dit. Vi går for det meste på sti i lia vest for Sognsvann til vi kommer opp til Skjennungstua. Der er det servering av hønsesuppe, pizza og vegetarlasagne på kveldene, i tillegg til andre godsaker. Etter en god pause her, tar vi en litt annen vei tilbake via Frønsvollen og Vettakollen der vi får flott utsikt over Oslo i kveldsbelysning, før vi vender østover og tilbake Sognsvann. Hele turen er på ca. 12 km  og tar omkring 4 timer eller litt mer avhengig hvor lenge vi hygger oss på Skjennungstua.

Ta med: Godt fottøy (vi går for det meste på sti), klær etter værforholdene, hodelykt (det blir nok mørkt etter hvert), et lite sitteunderlag i tilfelle vi tar en pust i bakken underveis, munnbind, antibac.

Du melder deg på her ved å klikke på den røde "Meld deg på" knappen. NB! Dersom du ikke får en bekreftelse pr e-post, har du ikke gått igjennom alle leddene i påmeldingen, så sjekk dette. Er det ellers noe du lurer på, kan du kontakte Kirsti på kimagel@online.no.

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT:
DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter som bygger på myndighetens råd om smittevern. Deltakelse på turen forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Husk god håndhygiene og sosial avstand. Turleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette. Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Velkommen på tur!

Munter mandag, kveldstur til Skjennungstua

Bli med på ettermiddags/kveldstur fra Sognsvann til Skjennungsstua. Om du ikke rekker å spise middag før turen starter, kan du gjøre dette på Skjennungstua i stedet. Vi møtes ved bommen ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Bruno Delafosse
  • Kirsti Magelssen