Hodelykttur i Østmarka (DNT Oslo 26-45 år)

6. oktober kl. 19:00 - 22:00
Fellestur, Fottur, Østmarka, Kveldstur, Hodelykt, Dnt2645
Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka (se kart)

Turbeskrivelse: Turen begynne ved Ulsrud T-banestasjon.  Herifra går vi østover, mot Ulsrudvannet før vi går innover i skogen. Videre forbi nordenden av Nøklevann og nordover mot Lutvannet. Her vil vi ta oss opp på et utsiktspunkt hvor vi kan se lysene fra Groruddalen ved finvær. Fra utsiktspunktet går vi langs vestsiden av vannet og ned til Trosterud T-banestasjon. Vi vil være på stasjonen før klokken 22.

Dato: onsdag 6. oktober 2021

Når: klokken 19:00

Distanse: ca 8 km

Ankomst/oppmøtested: Ulsrud T-banestasjon

Avslutning: Trosterud T-banestasjon

Pris: Turen er gratis, både for medlemmer av DNT og ikke-medlemmer. Kostnader til transport til og fra turen, samt mat og drikke underveis dekkes av hver deltaker selv.

Utstyrsliste:

• Varme klær (det blir kjølig om kvelden)
  • Hodelykt(!)
  • God sko, vi går langs smale og potensielt våte stier
  • Drikke
  • Niste/snacks underveis

Påmelding, pris og avmelding

Turen er ment for deltakere i aldersgruppen 26 til 45 år. Påmelding skjer via nettsidene til DNT (Klikk på den røde firkanten til høyre, merket Meld deg på!

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Hodelykttur i Østmarka (DNT Oslo 26-45 år)

Etter nattens frembrudd tar vi frem hodelykten og går langs større og mindre stier i Østmarka.   Turbeskrivelse: Turen begynne ved Ulsrud T-banestasjon.  Herifra går vi østover, mot Ulsrudvannet før vi går innover i skogen. ...

• Frederik Emil Juul