Høydemeterbonanza i Wyllerløypa

Fellestur

Dato
9. oktober kl. 00:00 - 23:59
Vanskelighetsgrad
Ekstra krevende  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Voksen
Arrangør
Vandregruppa
Turområde
Oslomarka (se kart)

Ønsker du å sette et høydemetermål og gjennomføre? Det høres kanskje litt sprøtt ut for de fleste, men vi veit hvilken glede det gir :-) Den 9.oktober får du muligheten til å gjøre nettopp dette, sammen med andre likesinnede 
Wyllerløypa er 288 meter høy. Hvor mange ganger du ønsker å gå opp og ned er opp til deg, men her er noen forslag til mål:

Vertical kilometer: 4 ganger opp og ned (10 km og tar ca. 2,5 timer å gjennomføre)
Galdhøpiggen: 9 ganger opp og ned (22,5 km og tar ca 6 timer å gjennomføre)
Kilimanjaro: 21 ganger opp og ned (52,5 km og tar ca 14 timer å gjennomføre)
Everest: 31 ganger opp og ned (77,5 km og tar ca 21 timer å gjennomføre)
Vertical 10k: 35 ganger opp og ned (87,5 km og tar ca 24 timer å gjennomføre)

Tidsbruken er estimert basert på en test-tur i moderat tempo og uten matpauser. På denne turen brukte jeg 21 minutter opp og 17 minutter ned. Video som viser dette tempoet kan sees her: https://youtu.be/Lfen10X2z44

Selv har jeg et mål om Everest, men jeg håper du møter opp uansett hva ditt eget mål måtte være. Underveis vil vi også få hjelp til matlaging til lunsj og middag. Pris er satt til 0 kroner, men vi ønsker å samle inn penger ved oppmøte for lunsj og/eller middag.

Turen blir avlyst om værmeldinga ikke er på vår side, og alle utgifter blir refundert. Ved påmelding er det fint om du skriver en melding om hvor langt du ønsker å gå slik at jeg får en viss idé om hvor mange som ønsker å gå hvor langt.

Informasjon om utstyr, oppmøtetidspunkt og annen praktisk info vil bli sendt ut i en egen e-post til de som har meldt seg på.

Hilsen turledere Ivar Marthinusen og Hans Roar Hellen

Korona og smittevern:

DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.
Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Dersom endringer i smittevernregler vil gjøre det umulig å arrangere turen, vil den bli avlyst.

Husk å lese  Viktig informasjon fellesturer

Vilkår for deltakelse  fellesturer:

Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i "Vilkår for deltakelse på fellesturer med DNT i Norge".

Høydemeterbonanza i Wyllerløypa

Ønsker du å sette et høydemetermål og gjennomføre? Det høres kanskje litt sprøtt ut for de fleste, men vi veit hvilken glede det gir :-) Den 9.oktober får du muligheten ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Hans Roar Hellen
  • Ivar Marthinusen