Høsttur med overnatting og Halloween til Mustadkroken i Krogskogen (DNT Oslo 26-45 år)

Fellestur

Fra dato
30. oktober kl. 10:30
Til dato
31. oktober kl. 14:00
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer for
Alle
Turtyper
Fellestur, Fottur, Dnt2645, Mustadkroken
Arrangør
Vandregruppa
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
DNT Oslo 26 - 45

Bli med oss på en skikkelig koselig tur til Mustadkroken i Krogskogen når høstmørket kommer krypende for oss mellom 26 og 45 år. Vi møtes på Sollihøgda hvor vi legger opp til en lang tur lørdagen før vi ankommer Mustadkroken. På hytta skal vi kose oss og ha det hyggelig med ulike aktiviteter. Kanskje blir det Halloween-stemning også:-) 

Oppmøte, turbeskrivelse og distanse

Det er oppmøte ved Sollihøgda kl. 10.30 lørdag 30. oktober. For de som reiser kollektivt er det mulig ta buss 200 som er ved Sollihøgda kl. 10.23. Det er også parkeringsplass ved Sollihøgda for de som kommer med bil. 

Vi legger opp til en lang tur lørdag inn til Mustadkroken. Vi planlegger å gå til Sørsentra hvor det er mulig å kjøpe seg noe mat og er det tid kan de som vil også være med en tur til Kongens utsikt (forbehold om ok værforhold). Litt avhengig av endelig rutevalg blir dette en tur på 15-20 km. Når vi ankommer hytta trekker vi inn og lager litt middag. På kvelden blir det det litt underholdning og aktiviteter. 
Søndag står vi opp, koser oss med frokost og rydder oss ut av hytta. Muligens blir det en aktivitet utenfør hytten denne formiddagen. Så går turen tilbake til Sollihøgda hvor turen avsluttes. Denne turen er ca. 3 km.

Pris og påmelding (og ev.t avmelding)

Det koster 450 kr å være med. Dette dekker overnatting på Mustadkroken og felles middag og frokost, samt snacks. Betalingsinformasjon sendes ut ved påmelding.

Det er 14 dagers avbestillingsfrist for å få full refundering til kontaktperson. Avbestiller du etter dette tidspunktet må du betale hele beløpet selv om du ikke kan delta på turen. 

Alle deltakere vil få tilsendt et detaljert deltakerbrev med mer informasjon ca. 2 uker før turstart.

Trykk på knappen på høyre side for å melde deg på. 

Utstyr

Ta med klær og nødvendig utstyr for en overnatting, lakenpose, varme klær (!!!), hodelykt og matpakke til lunsj lørdag. Dersom det er regn denne helgen må regntøy med i sekken. Det er sent på høsten og det er viktig med støvler som tåler en del. Husk å ha litt plass i sekken for å bære felles mat. 

Av sikkerhetsmessige årsaker kreves det riktig og viktig bekledning og utstyr i sekken. Vi viser derfor til våre pakkelister.

Kart og ruteinformasjon

Kart over Nordmarka kan om ønskelig kjøpes i vårt Tursenter eller i vår nettbutikk.

Kontaktpersoner

Kontaktperson for eventet er Trine-Marie Molander Fjeldstad og Sverre Tvinnerheim 

 

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Høsttur med overnatting og Halloween til Mustadkroken i Krogskogen (DNT Oslo 26-45 år)

Bli med oss på en skikkelig koselig tur til Mustadkroken i Krogskogen når høstmørket kommer krypende for oss mellom 26 og 45 år. Vi møtes på Sollihøgda hvor vi legger ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Sverre Tvinnereim
  • Trine-Marie Molander Fjeldstad