Novembertur i kajakk med overnatting i Sjåførboligen

20. november kl. 11:00
Fellestur, Padletur, Kajakkpåoslofjorden, Voksne, Aktivitet Kajakk
Oslofjorden, Oslomarka, Vestmarka, Kjekstadmarka og Hurumlandet (se kart)

Novembefjorden ligger fredlig og vakker med lite båter.

Da pakker vi kajakkene med god mat og varme klær og legger ut fra Bjørnsvika. Turen går sørover mot Elnestangen til nyåpnede Sjåførboligen. Her går vi i land og flytter inn i den nye DNT hytta.

Etter en lang tur på fjorden fyrer vi i ovnen og disker opp en god treretters fjord-middag og har en hyggelig kveld med noe godt i glassene før vi kryper til køys.

Krav til deltagerne er våttkort eller tilsvarende kompetanse. Alle må mestre å padle 5-8 timer i løpet av en dag.

TA MED:

• tørrdrakt eller våtdrakt med vanntett vindjakke
  • neoprene sko/padlesko med ullsokker
  • neoprenehansker
  • lue og caps
  • Lakenpose med rent putevår eller sengetøy
  • Vanntett hodelykt, evt lanterne (påbudt ved padling i skumring)
  • Drikke for hele turen til Sjåførboligen (det er ikke vann i Bjørnsvika)
  • termos med varm drikke.
  • Det du ellers pakker med deg for en overnattingstur.
  • innesko, inneklær, kleskift i ull
  • pakk i tørrposer

Og ta gjerne med noe du vil dele med de andre i løpet av turen og kvelden: en quizz, et dikt, en sang, en sjokolade, kake . . . :-)

MAT:

Turledere handler og organiser felles middag. Det blir 3 retters Italiensk sjømat og grønnsaksmiddag. Meld fra om allergier/intoleranse! Råvarer og utgifter vil bli fordelt på alle deltakerne. Alle tar med egen frokost, to lunsj og egen drikke (det er drikkevann på hytta)

OPPMØTE:

Bjørnsvika Lørdag 20.11 kl 11.00 . På vannet kl 11.30.

Retur søndag 21.11.

PRIS:

Overnatting medlem kr 260,-  fellesmat ca 150,-  Evt leie av kajakk kr 490,- mat ca kr 150,-

Eller ta med eget utstyr (inkl. kajakk, åre, vest, spruttrekk)

PÅMELDING:

Du er først påmeldt på turen når kr 410,- (medlem) er betalt på vipps nr. 94786260 eller konto nr. 12540567830

På våre fellesturer bidrar alle deltakere. Dere vil bli tildelt oppgaver før turen.

Turledere i Vandregruppa organiserer og leder turer på frivillig basis. Denne turen er en selvkosttur.

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Velkommen til tur på tur fjorden!

Novembertur i kajakk med overnatting i Sjåførboligen

Novembefjorden ligger fredlig og vakker med lite båter. Da pakker vi kajakkene med god mat og varme klær og legger ut fra Bjørnsvika. Turen går sørover mot Elnestangen til nyåpnede Sjåførboligen. Her går vi i land og ...

• Steinar Lauritzen
  • Liselotte Krøger