Avlyst Førjulstur med rømmegrøt og spekemat på Fuglemyrhytta

Fellestur

Fra dato
17. desember 2021 kl. 17:00
Til dato
18. desember 2021
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Voksne, Førjulstur, "Fottur, Skitur?
Arrangører
Vandregruppa, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Ta et avbrekk fra førjulsmaset og bli med på en hyggelig førjulskveld på Fuglemyrhytta med overnatting fra fredag 17.12 til lørdag 18.12!

Vi møtes på Vettakollen T-banestasjon kl 17. Man kan for eksempel ta Frognerseterbanen fra Nationaltheatret stasjon kl 16.40 som skal være kl. 16.56 på Vettakollen stasjon. Så går vi en tur på 3-4 km opp til Fuglemyrhytta. Husk å ta med hodelykt. Dersom det er skiføre, kan de som vil prøve skiene, ta en annen rute opp til Fuglemyrhytta. Dette avtaler vi med deltakerne når turen nærmer seg.

Vel framme i hytta fyrer vi i ovnen og lager et godt førjulsmåltid med rømmegrøt og spekemat. Turlederne kjøper inn maten til dette måltidet og kaffe og te. Dette fordeler vi i alle sekkene før vi forlater T-banestasjonen. 

Med lysene fra Oslo i det fjerne koser vi oss med mat, prat og kanskje noen underholdningsinnslag?  Etter frokost lørdag morgen rusler vi etter hvert ned til byen igjen, eventuelt tar de som har med ski, en skitur der det er skiføre.

Ta med: Hodelykt, varme klær og godt fottøy, brodder (kan være lurt om det er isete og glatt), eventuelt ski, lakenpose eller fullt sengesett (sovepose er ikke tillatt på Fuglemythytta), gjerne noe juleknask til fredagskvelden og det du måtte ønske å drikke, mat til frokost lørdag morgen og eventuell nistepakke. Alle tar også med seg 2 liter vann da vannet i bekken like ved ikke kan brukes som drikkevann, men bare til rengjøring.

Da turlederne må betale for overnattingen på forhånd, betaler man for dette før turen (kr 200,- pr person om vi blir 10). Nærmere informasjon om dette kommer etter man har meldt seg på. Utgifter til felles mat betaler dere for etter turen. 

Har du spørsmål om turen, kan du kontakte Kirsti på kimagel@online.no.

Førjulstur med rømmegrøt og spekemat på Fuglemyrhytta

Ta et avbrekk fra førjulsmaset og bli med på en hyggelig førjulskveld på Fuglemyrhytta med overnatting fra fredag 17.12 til lørdag 18.12! Vi møtes på Vettakollen T-banestasjon kl 17. Man ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Kirsti Magelssen
  • Bruno Delafosse