Hodelykttur til Skjennungsstua 🌙💡 (DNT Oslo 26-45 år)

11. november kl. 17:00 - 21:00
Fellestur, Fottur, Dnt2645, Hodelykt, Dnt26-45, Skjennungstua, Nordmarka, Kveldstur
Nesoddlandet, Sørmarka og Østmarka, Oslomarka (se kart)
DNT Oslo 26 - 45

Turbeskrivelse: Turen begynne ved Sognsvann T-banestasjon. Etter en kort introduksjon legger vi i vei langs grusveien vest for Sognsvann, samtidig som vi blir bedre kjent mens vi enda kan gå ved siden av hverandre. Ved Lorttjern tar vi av grusveien og går langs smalere stier oppover til Skjennungsstua. På Skjennungsstua tar vi en lengre pause for å nyte pizza, suppe eller andre matvarer de serverer på hytta.

Etter pausen følger vi samme vei tilbake et par hundre meter, før vi tar av på en ny sti mot Frønsvollen. Videre fra Frønsvollen, forbi Fuglemyra, før vi tar østover ned tilbake til Sognsvann stasjon. Vi vil være tilbake ved stasjonen før klokken 22.

Dato: torsdag 11. november 2021

Når: klokken 17:00

Distanse: ca 13 km. 💡 Viktig: På denne turen vil vi gå raskere enn på "vanlige" DNT-turer for å rekke tilbake til Sognsvann innen rimelig tid.

Ankomst/oppmøtested: Sognsvann T-banestasjon

Avslutning: Sognsvann T-banestasjon

Pris: Turen er gratis, både for medlemmer av DNT og ikke-medlemmer. Kostnader til transport til og fra turen, samt mat og drikke underveis dekkes av hver deltaker selv.

Utstyrsliste:

• Varme, pustende klær (det blir kjølig om kvelden)
  • Hodelykt(!). Sjekk at du har ladet opp nok. Ev. ta med ekstra batteri(er).
  • God sko, vi går langs smale og potensielt våte stier
  • Drikke
  • Snacks underveis
  • Turledere tar med: liggeunderlag og førstehjelps-set

Det er servering på Skjennungsstua, som vi stopper på omtrent midtveis på turen.

Påmelding, pris og avmelding

Turen er ment for deltakere i aldersgruppen 26 til 45 år. Påmelding skjer via nettsidene til DNT (Klikk på den røde firkanten til høyre, merket Meld deg på!

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT

Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene. Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Hodelykttur til Skjennungsstua 🌙💡 (DNT Oslo 26-45 år)

Vi tar på hodelykten 💡⭐️ og går med friske steg mot Skjennungsstua for kveldsmat i godt selskap 🍕🍷.   Turbeskrivelse: Turen begynne ved Sognsvann T-banestasjon. Etter en kort introduksjon legger vi ...