OK onsdagskveld med skitur rundt Lysedammene

Fellestur

Dato
12. januar kl. 17:45
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Skitur, Voksne, Kveldstur, Bålkos
Arrangører
Vandregruppa, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Bli med på kveldsskitur på Krokskogen!

Vi møtes kl. 17:45 på Skansebakken. For å komme dit, kan man kjøre bil eller ta Østeråsbanen til Røa og buss 41 derfra kl 17:27. Skituren går fra Skansebakken til Midtre Lysedam. Deretter fortsetter vi på østsiden av vannet til Pipenhusveien hvor vi fortsetter 2-3km nordover før vi vender sørover igjen og passerer Smedmyrkoia. Her tar vi en rast utenfor hytta.  Etter rasten går vi ned til Skansebakken igjen. Hele turen er ca 13 km lang og vi anslår at den tar 2 1/2 til 3 timer avhengig av hvor lang rast vi tar. Hjem igjen kan man ta buss 41 fra Skansebakken tre minutter før hver hele time.

Vi satser på at det blir en snørik januar, men skulle snøen glimre med sitt fravær, finner vi på en alternativ tur, for eksempel med brodder.

Ta med hodelykt, mat og drikke, sitteunderlag og gode og varme klær (en tykk dunjakke er godt å ha når vi raster), papirlommetørkle, antibac og munnbind dersom du reiser kollektivt.

På grunn av koronasituasjonen er det nødvendig med påmelding. Deltakere som ikke er påmeldt, kan bli avvist dersom turen er fulltegnet.

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT:
På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn til hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Hold deg oppdatert på myndighetenes råd.

Lurer du på noe, kan du kontakte Kirsti på kimagel@online.no.

OK onsdagskveld med skitur rundt Lysedammene

Bli med på kveldsskitur på Krokskogen! Vi møtes kl. 17:45 på Skansebakken. For å komme dit, kan man kjøre bil eller ta Østeråsbanen til Røa og buss 41 derfra kl 17:27. ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Kirsti Magelssen
  • Christian Eckhoff