OK onsdagskveld med skitur fra Skansebakken til Dammyra, NB! Endret rute pga. snøforholdene

Fellestur

Dato
26. januar kl. 17:40
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Skitur, Kveldstur, Voksne
Arrangører
Vandregruppa, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Vi satser på fint skiføre i januar og nok en skitur på kveldstid.

Da det viser seg at ruta fra Elveli til Kikut nå er svært hard, har flere isete partier og steiner, mose etc... som stikker fram, har vi nå bestemt oss for at turen går fra Skansebakken til Dammyra, en tur på 10 km hver vei. Vi møtes kl 17.50 på Skansebakken. For å komme til Elveli kan man kjøre bil eller ta Østeråsbanen til Røa T-banestasjon og deretter buss 41 kl 17.27 til Sørkedalen skole. NB! Busstoppet på Røa er nordsiden av lyskrysset, rett ved hjørnet med bensinstasjonen, altså ikke busstoppet der 32-bussen stopper. Fra Skansebakken er det ca 5,5km inn til Storbekkhytta. Denne strekningen har noen slake oppoverbakker og også flate trekninger. I krysset ved Storebekkhytta tar vi til venstre og fortsetter oppover noe brattere bakker og etter hvert oppover Dammyrdalen helt opp til Dammyra. I krysset der man kan fortsette til venstre mot Vidvangshøgda, tar vi en rast før vi returnerer samme vei nedover igjen til Skansebakken. Så godt som hele løypa går på Skogsbilvei, så her er det gode føreforhold.

Ta med niste og noe å drikke,varme klær, hodelykt og skismørning etter værforholdene, papirlommetørkle, antibac og munnbind dersom du reiser kollektivt.

På grunn av koronasituasjonen er det nødvendig med påmelding. Deltakere som ikke er påmeldt, kan bli avvist dersom turen er fulltegnet.

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT:
På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn til hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene.  Hold deg oppdatert på myndighetenes råd.

Lurer du på noe, kan du skrive til Kirsti på kimagel@online.no.

OK onsdagskveld med skitur fra Skansebakken til Dammyra, NB! Endret rute pga. snøforholdene

Vi satser på fint skiføre i januar og nok en skitur på kveldstid. Da det viser seg at ruta fra Elveli til Kikut nå er svært hard, har flere isete partier ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Sveinung Helgheim
  • Kirsti Magelssen