OK onsdagskveld med skitur til Brunkollen

Fellestur

Dato
2. februar kl. 17:40
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Skitur, Kveldstur, Lommelykttur, Voksne
Arrangør
Vandregruppa

Skitur med hodelykt i mørket og varm suppe på Brunkollen må vel være den perfekte kombinasjon!

Vi møtes kl. 17:4O på Fossum idrettsanlegg. Hit kan man ta Østeråsbanen til Eiksmarka og buss 230 (Listuveien) kl 17:41 til Fossum (3 stopp) eller kjøre bil og parkere på Fossum. Hjem igjen kan man ta buss 230 23 og 53 minutter over hver time til Eiksmarka satsjon og så T-banen videre. Vi går først til Østernvann, vestover over vannet, og så opp til Brunkollen via Hestemyra. På Brunkollen blir det godt å komme inn i varmen og spise varm og god suppe. Vi returnerer samme vei som vi kom opp. Hele turen er på ca 12,5 km.

Vi satser på at det blir en snørik februar, men skulle snøen glimre med sitt fravær, finner vi på en alternativ tur, for eksempel med brodder.

Ta med hodelykt, papirlommetørkle, antibac og munnmind dersom du reiser kollektivt.

På grunn av koronasituasjonen er det nødvendig med påmelding. Deltakere som ikke er påmeldt, kan bli avvist dersom turen er fulltegnet. Påmeldingsfristen er satt til noen få dager før skituren fordi vi må bestille suppe på forhånd.

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT:
På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn til hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Hold deg oppdatert på myndighetenes råd.

Lurer du på noe, kan du kontakte Kirsti på kimagel@online.no.

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Berit Nordvi
  • Kirsti Magelssen