Avlyst Midtuke skitur til Mariholtet (Østmarka)

Fellestur

Dato
1. februar kl. 17:00 - 21:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer for
Alle
Turtyper
Fellestur, Skitur, Voksen
Arrangør
Vandregruppa
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Dårlig skiføre

En skitur i mørke har altid noe magisk. Alt virker så annerledes i mørke enn på dagtid.  

Turen starter og avslutter ved Skullerudstua. Her finnes en stor parkeringsplass. De som ønsker å reise kollektivt kan tar T-bane til stasjon Skullerud. Fra stationen er det 10 min å gå. Vi møter utenfor hovedinngangen til Skullerudstua. 

Turen følger lysløype først 2 km østover før vi vender oss nordover. Vi følger Nøklevann fram til øya Hareholmen. Her svinger vi til høyre i retning Mariholtet. Det er ikke langt, men først må vi opp 150 høydemeter over en kneik før vi kan nyte de siste 500 meter nede til Mariholtet. Serveringsstedet er dessverre stengt i ukedagene. Her tar vi en pause, spiser vår medbrakte mat før vi snur og går samme vei tilbake til Skullerudstua. 

Ta med hodelykt, mat og drikke, sitteunderlag og gode og varme klær (en tykk dunjakke er godt å ha når vi raster), papirlommetørkle, antibac og munnbind dersom du reiser kollektivt.

Etter mildvær de siste dagene får vi håpe at snøen og skiføre kommer tilbake.

På grunn av koronasituasjonen er det nødvendig med påmelding. Deltakere som ikke er påmeldt, kan bli avvist dersom turen er fulltegnet.

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT:
På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn til hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Hold deg oppdatert på myndighetenes råd.

 

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Kerstin Siemonsen
  • Tor Arne Pladsen